Raveja koskevat koronarajoitukset poistuneet – hyviä uutisia myös Ravigaalasta
Ravigaalaa päästään vuoden tauon jälkeen viettämään taas yleisötilaisuutena 26. maaliskuuta.Kuva: Anu Leppänen

Raveja koskevat koronarajoitukset poistuneet – hyviä uutisia myös Ravigaalasta

Oulussa nähtiin viime lauantaina lupaavia merkkejä paluusta vanhaan, hyvään aikaan.

Kavioliigan alueellinen tv-markkinointi oli alkuvuoden koronarajoitusten johdosta jäissä, mutta starttasi viime lauantain Oulun raveista. Tulokset olivat lupaavia.

”Väkeä ja tunnelmaa oli kuin vanhaan, hyvään aikaan. Alueellisella markkinoinnilla oli varmasti siihen vaikutusta, jos toki Oululla oli omiakin hyviä juttuja ja hyvää tekemistä”, Suomen Hippoksen ravikilpailuista vastaava johtaja Tomi Himanka kiittää.

Markkinoinnin aloittamisen mahdollisti koronarajoitusten lakkaaminen.

”Mitä kokoontumiseen tulee, suurimmassa osassa maata minkäänlaisia rajoituksia ei enää ole – ei ulko- eikä sisätiloissa. Muutamilla alueilla joitain kokoontumisrajoituksia vielä on, mutta tässä kohtaa vuotta ne eivät ravien järjestämiseen vaikuta. Ratojen katsomot ovat niin suuria, että puoletkin paikoista riittää”, Himanka suhteuttaa.

”Ravintoloissa anniskelu päättyy kello 23, joten ravitapahtumia sekään ei häiritse, ja sekin on poistumassa.”

Se on hyvä uutinen Ravigaalalle, joka siirrettiin maaliskuun 26. päivälle. Kaupunkina säilyi Tampere, mutta areena vaihtui Tampere-Talosta hotelli Rosendahliksi.

”Gaalalle anniskelun loppuminen kello 23 olisi ollut aikamoinen rajoite, mutta nyt eletään siinä uskossa, että gaalaa se ei enää koske. Eilen torstaina käytiin juuri Rosendahlissa ja varattiin yökerhokin meidän käyttöömme, joten pääsee ravikansa pitkästä aikaa kilistelemäänkin.”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi