Vermo paikkaa totoravipäivien vähenemistä ensi vuonna paikallis- ja harjoitusraveilla.
Vermo paikkaa totoravipäivien vähenemistä ensi vuonna paikallis- ja harjoitusraveilla.Kuva: Anu Leppänen

Ravipäiväleikkuri iski kovimmin Vermoon – ”Ristiriitaiset tunteet”

Vermolla on ensi vuoden kilpailukalenterissa viisi päivää vähemmän kuin tänä vuonna.

Sanomattakin on selvää, että maan pääradalla ei rajusta leikkauksesta ilahduttu.

”Ristiriitaiset tunteet”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä aloittaa.

”Ollaan ravirata, ja halutaan tietysti järjestää mahdollisimman paljon raveja. Erityisesti nyt, kun on onnistunut rataremontti takana ja kavioura huippukunnossa.”

”Mutta samaan aikaan ymmärrän, että kalenteria täytyy tiivistää ja että leikkuri iskee silloin eniten siihen rataan, joka järjestää eniten raveja. Ei Hippoksessakaan ole varmasti helppoa näitä päätöksiä tehdä”, Heikki Häyhä lisää.

Viidestä päivästä neljä vähenee T65-raveista sellaisilta viikoilta, joilla Vermo järjestää lauantain T75-ravit. Sellaisilla viikoilla on keskiviikkona ilmennyt toisinaan hevospulaa.

”Totoravien vähenemistä kompensoidaan järjestämällä enemmän paikallis- ja harjoitusraveja kuin ennen”, Heikki Häyhä suunnittelee.

”Tarjontaa pyritään lisäämään myös nuorille. Meillä on ensi kesänä ponikuninkuusravit, ja no nyt syksyllä mietimme, mitä kaikkea pystymme tarjoamaan matkalla sinne.”

Erityisellä innolla Heikki Häyhä odottaa kevään Finlandia-ajoa 8.-9. toukokuuta.

”Nyt se päästään järjestämään vihdoin kaksipäiväisenä, mitä ei koronan takia pystytty viime keväänä tekemään. Yhteispohjoismainen 75-kierros olisi viikonlopulle kruunu”, hän haaveilee.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi