Lappeenrannan molemmat tammikuun ravit ajetaan ilman yleisöä, radan uudenvuodenaaton tiedotteessa kerrotaan.
Lappeenrannan molemmat tammikuun ravit ajetaan ilman yleisöä, radan uudenvuodenaaton tiedotteessa kerrotaan.Kuva: Jarno Unkuri

Ravit jatkuvat toistaiseksi ilman yleisöä - Lahdessa ja Lappeessa vähintään 25.1. saakka

Aluehallintaviraston kokoontumisrajoitukset ovat edelleen päällä koko maassa, ja se tarkoittaa, että raveihin ei toistaiseksi pääse yleisöä.

Ensimmäisinä yleisöttömän jakson jatkamisesta ehtivät tiedottamaan Lahti ja Lappeenranta. Jatkoa on odotettavissa muillekin radoille.

"Avit  ovat alueellisia, ja rajoitukset päättyvät tai jatkuvat eri rytmissä toisistaan. Lappee ja Lahti tulivat pinnalle nyt siksi, että täällä Avi teki päätöksen jatkaa 4.1. päättymässä olleita rajoituksia 25.1. saakka", Suomen Hippoksen markkinointi- ja kehityspäällikkö Tomi Himanka kommentoi Lahdesta.

Etelä-Suomen aluehallintaviraston päätös koskee Päijät-Hämeen aluetta. Sitä, mistä rajoitukset ensimmäisenä poistuvat, hän ei lähde veikkailemaan.

"Tautitilanteen kehitys sen sanelee. Nyt vain seurataan tilannetta ja mennään Avin päätösten mukaisesti", Himanka vastaa.

”Seuraamme viranomaisohjeita, ja mikäli pandemiatilanne sen sallii, on meillä vahva tahtotila avata yleisöportit jälleen 28.1. raveihin”, vt. toimitusjohtaja Pertti Immonen kertoo Jokimaan ravikeskuksen tiedotteessa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi