Raviurheilujohtajan rekrytointi etenee ripeässä aikataulussa

Raviurheilujohtajan rekrytointi etenee ripeässä aikataulussa

Suomen Hippoksessa on nyt täytettävänä myös asiantuntijaeläinlääkärin tehtävä.

Jari Haanniemi irtisanoutui elokuun lopussa raviurheilujohtajan tehtävästä, ja samaan aikaan marras-joulukuun vaihteessa kun hän jättää Hippoksen, kilpailupäällikkö Tuomo Pekonen jää eläkkeelle. Haku molempiin tehtäviin päättyi 20. syyskuuta, Pekosen tehtävään kilpailukoordinaattorin nimikkeellä.

”Molempiin tehtäviin oli hyvin kiinnostusta ja saatiin toistakymmentä hakemusta. Raviurheilujohtajan tehtävän osalta haastattelut on käyty, ja seuraavaan vaiheeseen osallistuvat hakijat on valittu”, toimitusjohtaja Minna Mäenpää päivittää tilanteen.

”Tavoitteena on tehdä päätös valinnasta viimeistään viikon 40 alussa. Tämän jälkeen kilpailutoiminnan koordinaattorin rekrytointi jatkuu haastatteluilla. Tarkoitus on, että uusi raviurheilujohtaja osallistuu myös tähän prosessiin.”

Suomen Hippoksen eläinlääkäri Martti Tala jää eläkkeelle jo lokakuun alussa. Alkuun tehtävä täytetään niin, että tähän asti kahta päivää viikossa tehnyt, hevosten hyvinvointityöstä vastaava asiantuntijaeläinlääkäri Susanna Mäki työskentelee joulukuun alussa alkavaan vanhempainvapaaseensa asti maanantaista torstaihin. Edelliskerralla 1,5 vuotta Hippoksen asiantuntijaeläinlääkärinä työskennellyt Reija Junkkari puolestaan palaa vastaamaan antidopingtyöstä vuoden loppuun asti voimassa olevalla määräaikaisella sopimuksella ja tekee töitä Hippokselle perjantait.

”Tämä mahdollisuus olla taas osa keskusjärjestön toimintaa on todella mieleinen, ja koen, etten oikeastaan koskaan edes lähtenyt Hippoksesta”, Junkkari sanoo. 

”Miten tehtävät jatkossa täytetään, on vielä auki. Siinä on monta liikkuvaa palasta, mutta resurssit joka tapauksessa tarvitaan”, Mäenpää painottaa.

Martti Tala jatkaa toistaiseksi tarpeen mukaan työhön kutsuttavassa konsultoivassa roolissa. 

Raviurheilujohtajan rekrytointi etenee ripeässä aikataulussa
Yllätysuutinen: Jari Haanniemi jättää Hippoksen
Raviurheilujohtajan rekrytointi etenee ripeässä aikataulussa
Reija Junkkarista Suomen Hippoksen antidopingtyön vastaava eläinlääkäri

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi