Jarno Nykäsen valmentama Big Chip (2) voitti Maailmanmatkaajat-lähdön.
Jarno Nykäsen valmentama Big Chip (2) voitti Maailmanmatkaajat-lähdön.Kuva: Anu Leppänen

Raviurheilun ammattilaiset veivät kärkisijat – Antti Pihlstöm kolmas, Iivo Niskanen 9:s.

Mikkelin St Michel -viikonlopun pääpäivä on käynnissä. Maailmanmatkaajat-lähdössä ohjastivat kilpaa muun muassa kolminkertainen olympiavoittaja Iivo Niskanen, Euroopan mestari Jukka Keskisalo ja huippukiekkoilija Antti Pihlström.

Lähdön voitti keulapaikalta Antti Teivaisen ajama Big Chip ajalla 13,4aly. Seuraavakin sija meni raviurheilun ammattilaiselle, kun Esa Holopainen kiritti Arnie's Emilien hopealle, mutta kolmanneksi ylsi sitten jääkiekon maailmanmestari Antti Pihlström Light Upin kanssa.

Iivo Niskanen pääsi nautiskelemaan toista kertaa kilvanajosta. Kilometriaika oli mailin kisassa 14,1a.
Iivo Niskanen pääsi nautiskelemaan toista kertaa kilvanajosta. Kilometriaika oli mailin kisassa 14,1a.Kuva: Anu Leppänen

Kolminkertaisella olympiavoittaja Iivo Niskasella oli Bella Follon kanssa jo etukäteen hankala tehtävä, sillä hevonen ei ollut lähdön parhaimmistoa ja lähtörata surkea kahdeksan. Valjakko peruutteli hännille ja oli maalissa yhdeksäs. 3000 metrin estejuoksun Euroopan mestari (2006) Jukka Keskisalo sijoittui kuudenneksi ja huippupesäpalloilija Juha Puhtimäki kymmenenneksi. Suosikki Global Bring it Onia ajoi päivän kuskivieras Ruotsin puolelta Örjan Kihlström. Kaksikon yhteistyö ei tuo onnistumista, sillä ensimmäisen kaarteen laukka pilasi pelin. Lumilautailussa ja raviurheilussa hienosti menestynyt Janne Korpi sijoittui seitsemänneksi.

Hymy oli herkässä myös Antti Pihlströmillä.
Hymy oli herkässä myös Antti Pihlströmillä.Kuva: Anu Leppänen

Ensimmäisenä lähtönä ajetussa Hevosurheilun nimikkolähdössä mikkeliläinen Ville Mikkanen ohjasti Vennelmon Välkyllä uransa 100:nnen voittonsa.


Lisää raveista keskiviikon Hevosurheilussa ja tilaajille jo huomenna verkossa.

Oletko jo tilaaja?

*Klo 15.15 lisätty Janne Korven sijoitus.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi