Suven Sametti ja Evartti ravasivat raviyleisön sydämiin. Kannen kuva: Anu Leppänen
Suven Sametti ja Evartti ravasivat raviyleisön sydämiin. Kannen kuva: Anu Leppänen

Ravivaltakunnassa uudet hallitsijat

Ravivaltakunnassa kaikki hyvin, uudet kuninkaalliset on kruunattu. Hevosurheilu elää uudelleen Seinäjoen kuninkuusravit, mutta sen lisäksi syynissä ovat Hambletonian-karsinnat.

Seinäjoen kuninkuusravit muistetaan erityisesti kuninkaallisen parin koskettavista tarinoista. Kaikkien aikojen nuorin ravikuningatar Suven Sametti ja kuoleman varjoista valmentajansa kanssa kuninkaaksi noussut Evartti eivät jättäneet ketään kylmäksi.

Mikä muu puhutti Seinäjoella? Mihin jatkui Pikkukunkun matka podiumilta? Kuinka ylistävin adjektiivein kuvailee tappiotonta Pikkuprinssiään Petri Laine? Mikä on suomenhevosten montén Suomen mestarin Laylan seuraava tavoite? Minkälaisissa tunnelmissa varsahuutokauppaa käytiin? Hevosurheilu käy läpi kuninkuusraviviikonlopun tapahtumat vielä kerran.

Loppukesän suurkilpailut meillä ja maailmalla jatkuvat seuraavaksi Hamboilla. Yllättäjiä nousi kärkisijoille, ja suosikkeja vaipui finaalista ulos. Jos ennen karsintoja Marcus Melanderille soviteltiin Hambo-kruunua, kenen päähän menestyjän kruunua nyt sovitellaan? The Hambletonian ja Hambletonian Oaks ajetaan lauantaina 7.8. Meadowlandsissa.

Uutisissa kerromme Hippoksen harkitsevan muutoksia kuninkuusravien päälähtöjen osallistujien valintaan.

Lehdestä löydät myös lähtölistat ja vihjeet lauantaihin asti.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Tilaa lehti täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi