Readly Express. Kannen kuva: Anu Leppänen.
Readly Express. Kannen kuva: Anu Leppänen.

Readly Express iskee vappuviikon kaksoisnumerossa

Torstaina ilmestyvä kaksoisnumero kertoo Finlandia-ajon supertähden Readly Expressin kuulumiset.

”Se on treenannut koko ajan hyvin viime startin jälkeen, olen tosi tyytyväinen”, Timo Nurmos sanoo Finlandia-ajon vetonaulasta.

Hevosurheilu vieraili Nurmoksen tallilla kolmosradan lauantain sprintterikisaan saanutta Readly Expressiä. Hevonen saapuu suomalaisyleisön nähtäväksi kuin Varenne 2002 St Micheliin pääasiassa siksi, että sen valmentaja on suomalainen. Muuten oritta Vermossa tuskin nähtäisiin.

”Se on sataprosenttisesti sitä, että halusin tulla Readlyn kanssa Suomeen”, Nurmos vakuuttaa.

Mitkä ovat viimeksi 08,9-tuloksen juossutta hevosta vastaan asettuvien vastustajien mietteet? Millaisin ajatuksin saapuvat Suomeen italialaisravurit ja muut Ruotsista sekä Ranskasta saapuvat hevoset? Entä mitä suomalaisvaljakot tekevät kevään kovassa kansainvälisessä tehtävässä? Torstailehti kertoo taustajoukkojen aatokset.

Vermon kevään kohokohta vilisee ravitähtiä. Yksi niistä on Seppeleajon kotikenttäläinen, Travliga HIFK:n kolmevuotias kilpatamma Mascate Match. Hevosurheilu seurasi valmentaja Pekka Korven ajamia ”Massin” harjoituksia Vermossa.

”Ainakin minun silmään tämä on tosi hieno tamma, vaikka se onkin perinyt isänsä ison pään, mutta näkyypä sitten selvemmin maalikamerassa”, Korpi murjaisi hevosen eduksi.

Lehden ajankohtaisuutisissa kerromme television ravitarjonnasta, alkusysäyksen saaneesta kylmäveriyhteistyöstä ja raveissa sattuneen ketjukolarin seurauksista. Missä hän on nyt –sarjassa tapaamme raviradoilla äänestään tunnetun Ani Paanasen, joka viihtyy Espanjassa.

Neuvonta-artikkelissa todetaan, että hevosen kitalaki on kuin riippusilta, jossa kaikki liittyy kaikkeen. Äänellä on merkitystä tässäkin yhteydessä. Eläinlääkäri Kimmo Elfving sanoo, että jos omistaja kertoo hevosen pitävän ääntä, voi 50 prosentin varmuudella todeta hevosella olevan kitalakioire.

Ratsastuksessa kerromme SRL:n tuoreimmista vaiheista ja saksalaisesta koulutusskaalasta. Mikäli ratsastaja pitää käsissään pieniä pesusieniä, joiden päässä olevan tikun on osoitettava eteenpäin, kädet löytävät oikean paikkansa ja ohjista kiskominen tulee mekaanisesti liian vaikeaksi.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Ensi viikolla lehti palaa normaaliin keskiviikko ja perjantai -ilmestymisrytmiin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi