Viime vuoden Vermon menestyjä Federal Hill muutti jo etujoukoissa Seinäjoelle.
Viime vuoden Vermon menestyjä Federal Hill muutti jo etujoukoissa Seinäjoelle. Kuva: Anu Leppänen

Reima Kuisla avaamassa tallinsa – ”Vielä ehtii Seinäjoen valmentajaliigan voittamaan”

Suurhevosenomistaja hakee kahta työntekijää Seinäjoelle.

Reima Kuislan Seinäjoen talli on ollut nyt suljettuna toista vuotta.

”Suomen koronatauon aikana lähetin hevosia kilpailemaan Ruotsiin, ja sieltä tuli niiden mukana tauti. Ennen sitä talli oli mahtavassa vedossa. Edellisvuoden voittoprosentti oli 28, mutta sen jälkeen ne eivät jaksaneet mennä mihinkään”, Reima Kuisla perustelee reilun vuoden takaista ratkaisuaan.

Nyt hän on valmis avaamaan tallin uudestaan ja hakee talliin apuvalmentajaa ja hevosenhoitajaa.

”Vielä ehtii Seinäjoen valmentajaliigan voittamaan”, Reima Kuisla murjaisee. ”Liksat ja edut on sitä luokkaa, että muualla ei ole parempia.”

Etujoukoissa Seinäjoelle siirtyi tiistaina Matti Matinlaurin talliin Federal Hill. Se oli Pekka Korvella vuoden ja ravasi viime vuonna viisi voittoa ja neljä kakkossijaa Vermosta, mutta on aloittanut tämän vuoden vaisusti.

”Alku Pekalta oli hyvä. Ori meni 12,8 ja otti hyvin vauhtia, mutta nyt vauhti on jostain syystä hävinnyt. Haluan uskoa, että hevonen on parempi”, Reima Kuisla alustaa.

”Maanantaina on aika lääkärille, käydään hevonen perusteellisesti läpi ja tehdään tarvittavat hoidot. Mulla on oma tyyli käydä läpi ja hoidattaa hevoset.”

Oma talli avautuu heti, kun henkilökunta löytyy.

”Tampereella on ollut hevosia Sari Orreveteläisellä huollossa: Ubertino Grif, Krios, Raja Eagle ja viimeksi mennyt Everest de Ginai. Ainakin sieltä joutaa tulla joitakin tänne”, Kuisla kaavailee.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi