Ricocone jää pois Kavioliiga Grand Prix’stä – ”Ei taida startata ihan viikon päästäkään”
Ricoconen alkukausi enteili sille uran parasta kautta. Kuopion Kavioliiga Grand Prix'n alla tuli kuitenkin takaisku, jonka vakavuus selviää ensi viikolla.Kuva: Anu Leppänen

Ricocone jää pois Kavioliiga Grand Prix’stä – ”Ei taida startata ihan viikon päästäkään”

Ricocone alkoi viimeistelyhiitillä ontua. Valmentaja Harri Koivunen epäilee syyksi hankosidevammaa.

Vaikka Ricocone sijoittui Kavioliigan pistepörssissä vasta kahdeksanneksi, sillä oli Kuopion Grand Prix’hin ilmoitetuista hevosista kolmanneksi eniten pisteitä. Kun Grainfield Aidenille ja Don Williamsille ei sisärataa haluttu, Harri Koivunen pääsi valitsemaan ykkösen Ricoconelle.

Willow Priden takaa olisi ollut hyvä ajaa, jos Hannu Korpi olisi pitänyt Grainfield Aidenilla sen rinnalla vauhtia”, Ricoconen omistajakimpan vetäjä Kari Laurila hekumoi.

Perjantaina tuli kuitenkin jobinpostia: Ricocone peruttiin lähdöstä.

”Se oli ruvennut viimeistelyssä ontumaan vasenta takajalkaa, ja Harri epäilee hankosidevammaa. Sen tietää ensi viikolla, kun turvotus laskee ja jalkaa pääsee kunnolla tutkimaan, mutta ei taida startata ihan viikon päästäkään”, Laurila epäilee.

”Näin pitkälle selvittiin normaaleilla pikku hoidoilla ilman vakavia vammoja, mutta kun hevonen on jo kahdeksan ja on paljon startteja (94) takana, niin kai sitä jotain joskus sattuu.”

”Ei näille mitään voi. Hevonen on mennyt hienosti, ja eiköhän se vielä takaisin tule”, Kari Laurila uskoo.

Toto-kohteisiin:

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi