Riihimäen kausi käynnistyy kauniissa kesäsäässä.
Riihimäen kausi käynnistyy kauniissa kesäsäässä.Arkistokuva: Anu Leppänen

Riksussa ravataan ehostetuissa puitteissa – ”Yritämme saada paikat sekä yleisölle että kilpailijoille mahdollisimman hyviksi"

Riihimäen kesäravikausi starttaa sunnuntaina 2.6.

Perinteikäs Riihimäen ravirata polkaisee vuotensa käyntiin tulevana viikonloppuna. Kaikkiaan radalla ajetaan tänä vuonna viidet ravit. Uutuutena tälle vuodelle miljööstä ja tunnelmasta kehuja saanut Riihimäki isännöi Toto65-raveja keskiviikkona 31.7.

”Ilmeisesti olemme tehneet jotain oikein. Nöyrin ja kiitollisin mielin otamme tarjotun vastaan ja pyrimme tietysti mahdollisimman hyvään ravipäivään”, Riihimäen raviseura ry:n puheenjohtaja Jorma Kilpiäinen sanoo.

Kaikki muut ravit järjestetään sunnuntaisin. Riihimäen ravikauden päättää 11.8. Riihimäki Grand Prix, jossa on monesti nähty kotimaan kärkeen lukeutuvia ravureita. Vuoden muut ravipäivät ovat 2.6., 16.6., 21.7. ja 31.7.

”Toivotaan, että Riihimäki pitää pintansa näinä haastavina aikoina.”

Tänä vuonna yleisö ja kilpailijat pääsevät nauttimaan ehostetuista puitteista. Kasvojenkohotuksen ovat kokeneet ohjastajien pukuhuoneet, aurinkoterassi ja lähetyskorokkeet. Radan pintamateriaali uusittiin viime vuodesta. Lisäksi tallialueella palvelee täysin uusi tallikahvio.

”Yritämme saada paikat sekä yleisölle että kilpailijoille mahdollisimman hyviksi. Sehän on lähtökohta.”

Yleisö on löytänyt yleensä hyvin Riihimäelle. Esimerkiksi vuoden Grand Prix -raveissa kävijöitä oli 1952.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi