Ifa Racingin Didi Dam juoksi viimeisen starttinsa Tuomas Korvenojan tallista Tammakriteriumin finaalissa 8. elokuuta.
Ifa Racingin Didi Dam juoksi viimeisen starttinsa Tuomas Korvenojan tallista Tammakriteriumin finaalissa 8. elokuuta.Kuva: Anu Leppänen

Risto Leppänen: ” Jos kaikki ei mene niin kuin on sovittu ja uskoo, täytyy toimia”

Ifa Racingin Risto Leppänen tukee Mikko Laakkosen näkemyksiä tämän kiistassa Tuomas Korvenojan kanssa.

Risto Leppänen siirsi viisi hevostaan Tuomas Korvenojalta pois samoihin aikoihin kuin Mikko Laakkonen omat hevosensa. Tuolloin Leppänen oli vaitonainen ratkaisunsa taustoista.

Laakkosen avattua nyt omaa ratkaisuaan Risto Leppänenkin suostuu valottamaan omaansa.

”Ei hevosia aiheetta siirretä, joku syyhän siihen aina on. Olen ulkoistanut hevosten valmennuksen, ja se tarkoittaa, etten ole päivittäin enkä viikoittain yhteydessä valmentajaan. Jos kaikki ei mene niin kuin on sovittu ja uskoo, täytyy toimia”, hän kommentoi Hevosurheilulle.

”Tuomakselle on tehty selväksi, että haluan hevosilleni vähintään Suomen parhaan valmennuksen. Hyvä valmentaja Tuomas tietysti on, siitä ei ole epäilystäkään, mutta jos henkilökunta- ja muut resurssit ja olosuhteet eivät ole riittävät, ei valmennustyötäkään voi tehdä riittävän hyvin.”

Mikko Laakkonen harkitsee oikeudellisia toimenpiteitä Tuomas Korvenojaa vastaan.

”Itse en ole sellaisiin lähtemässä, olen niin paljon pienempi toimija kuin Mikko, mutta tuen kyllä hänen näkemyksiään. Syyni viedä hevoset pois olivat hyvin samanlaiset”, Leppänen rinnastaa.

Tietynlaista ymmärrystä häneltä Tuomas Korvenojaakin kohtaan löytyy.

”Yrittäminen kova laji, sitä ei kaikki ymmärrä. Yrittäjällä pitää olla tietty tuki, joskin me asiakkaat kyllä omat velvoitteemme Tuomasta kohtaan hoidimme.”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi