Rovaniemen ravikausi starttaa T4-raveilla tänään perjantaina.
Rovaniemen ravikausi starttaa T4-raveilla tänään perjantaina.Kuvituskuva: Anu Leppänen

Rovaniemen tallietkot starttaavat raviviikonlopun Facebookissa

Rovaniemen ravirata tarjoilee tänään perjantaina käynnistyvällä kaudellaan yleisölle ympäri maata uuden palvelun: tallietkot.

”Kello 17:stä eteenpäin tulee tallilta livenä tai lähes livenä 4-6 haastattelua: osa pelaajille suunnattua viime hetken infoa, osa lähikuvatyyppisiä tunnelmapaloja”, Rovaniemen talli-liven ideoinut ja useimpina kertoina toteuttava Lauri Jääskeläinen kuvailee uutta palvelua.

”Ensimmäisillä kerroilla pyritään ensisijaisesti varmistamaan tekniikan pelaaminen, ja kun siitä on varmuus, välähdysten määrää on mahdollista lisätä ja niihin on mahdollista sisällyttää interaktiivisuutta ja grafiikkaa.”

Radalla suhtaudutaan uuteen palveluun positiivisesti.

"Ehdotus tuli Laurilta itseltään, ja radan hallitus piti tällaista uutta formaattia ehdottomasti kokeilemisen arvoisena. Tänä vuonna meillä on kymmenen ravitapahtumaa, ja ensisijaisesti tavoitteena on testata tekniikan toimivuutta käytännössä. Tietysti toivomme myös katselumäärien kasvavan tasaisesti. Otamme mielellään palautetta someyleisöltä, sillä kokeilu aloitetaan ilman paineita ja mahdollisimman yksinkertaisella tavalla", toimitusjohtaja Sari Jauhojärvi sanoo radan tiedotteessa.

Kuvattu materiaali tallentuu alustalle automaattisesti ja on katsottavissa myös jälkikäteen 30 päivän ajan.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi