Don Vikingiin vuosi sitten Ylivieskassa tutustunut Hannu Torvinen palaa ruotsalaisvieraan rattaille tämän vuoden Ruunaruhtinaassa.
Don Vikingiin vuosi sitten Ylivieskassa tutustunut Hannu Torvinen palaa ruotsalaisvieraan rattaille tämän vuoden Ruunaruhtinaassa.Kuva: Anu Leppänen

Ruunaruhtinaasta tuli superkilpailu – Stallone avausmatkalle paalupaikalta

Ulkomaalaisedustus Ruunaruhtinaan pääkilpailussa jäi Don Vikingin varaan varmana osanottajana pidetyn G.G. Ojjdon vetäydyttyä jalkavamman vuoksi kisasta.

Kotimaan ruunien taso on kuitenkin niin hurja, että kyseessä on kaikkien aikojen tasokkain Ruunaruhtinas. Suosikkeina mailin avausmatkalle startannevat perjantaina radoilta 1 ja 4 Stallone ja Pyörylän Paroni. Karsintapisteillä mitattuna kovakuntoisin Aatsi arvottiin takariviin radalle 11.

Ruotsalaisvieras Don Vikingiä ajaa Ylivieskassa sen viime vuoden päätösmatkalta ja Pohjoismaiden mestaruudesta tunteva Hannu Torvinen. Avausmatkalle se sai lähtöradan 6. Suomalaistuneet kylmäveriset Haukeli Express ja U.R. Faxe starttaavat radoilta 3 ja 5, kahden edellisvuoden voittajat Polara ja Pertturi radoilta 9 ja 10.

2600 metrin osalähtö ajetaan lauantaina käänteisessä ratajärjestyksessä. Kummankin osamatkan voittaja palkitaan 10 000 eurolla ja yhteisajassa kolme nopeinta 3000, 2000 ja 1000 euron lisäpalkinnoilla.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi