Tapio Perttunen ajoi Slippery Runwaylla viime syksynä hienoja voittoja Sagari AB:n sateenkaariväreissä. Ruuna jatkaa edelleen Emmi Liskin hoidokkina Perttusella.
Tapio Perttunen ajoi Slippery Runwaylla viime syksynä hienoja voittoja Sagari AB:n sateenkaariväreissä. Ruuna jatkaa edelleen Emmi Liskin hoidokkina Perttusella. Kuva: Anu Leppänen

Sagari AB vähentää edelleen Suomestakin – ”Muutama on vielä jäljellä”

Tapio Perttusella oli enimmillään kymmenkunta ruotsalaisen Sagari AB:n hevosta valmennuksessa. Määrä on laskenut ja laskee edelleen.

Lyhyessä ajassa yli 30 hevosta suurella rahalla huutokaupoista ja yksityisesti hankkinut rahastoyritys Sagari AB on joutunut Ruotsissa lehdistön hampaisiin. Sen on kirjoitettu ajautuneen talousvaikeuksiin, ja se on vähentänyt viime aikoina Ruotsissa tuntuvasti hevosiaan.

Suomessakin hevosia on lähtenyt Tapio Perttuselta.

”Muutama on vielä jäljellä. Hevosia on myyty ja myydään edelleen, ja tammoja on siirtynyt siitokseen. Neljästä ensimmäisenä tulleesta varsasta kolme lähti takaisin Ruotsiin, mutta pari tuli tilalle.”

Viimeksi Perttusen valmennuslistalta poistuivat tammat Zarita G.S.O. ja First Heartbeat. Ruotsin 75-menestyjän Victory’s Clubin ura Suomessa jäi kahden startin mittaiseksi.

”Vähentäminen on minusta ihan luonnollista, hevosia oli niin paljon. Mitään ongelmia ei kuitenkaan ole ollut. Kaikki on pelannut viimeisen päälle”, Perttunen painottaa.

Hienosti Suomessa aloittanut Slippery Runway jatkaa edelleen hänellä.

”Yritettiin ajaa hokeilla, mutta se ei ollut sen juttu, ja välillä se kävi yskässäkin. Nyt on yhden kavion kanssa probleemaa, mutta starttiin tullaan, kun se on hoidettu kuntoon”, Tapio Perttunen suunnittelee.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi