Hanna Pekkala ja Sahara B Boy ovat kulkeneet yhdessä pitkän tien, joka jatkuu vielä kilpauran nyt päätyttyäkin.
Hanna Pekkala ja Sahara B Boy ovat kulkeneet yhdessä pitkän tien, joka jatkuu vielä kilpauran nyt päätyttyäkin.Kuva: Roosa Lindholm

Sahara B Boyn kilpaura päättyi - "Nyt on meidän vuoromme palvella häntä”

Sahara B Boyn lähtö kilpailemaan viimetalviseen tapaan Ruotsiin peruuntui viime hetkellä.

Vuoden 2014 derbykakkonen vietti kesän Ypäjällä laitumella jännetupin turvotuksen takia ja oli nyt muuten hienossa kunnossa ja lähdössä takaisin Jonna Irrille Ruotsiin, muttei tuntunut harjoituksissa osaomistaja Hanna Pekkalan käteen ihan sataprosenttiselta. Syy selvisi tiistaina Teivon klinikalla.

”Ultrassa löytyi sama vamma kuin Don Williamsilla eli pinnallisen koukistajajänteen tukisiteen revähdys. Hassu juttu sillä lailla, että Kimmo Elfvingin mukaan niitä löytyy 1-2 vuodessa, ja nyt sattui kaksi näin lyhyen ajan sisään”, Pekkala juttelee.

Vaikka vammasta kuntoutuisi, lopettamispäätös oli hänelle helppo.

”Ruuna on jo 11, ja olin päättänyt jo aikaisemmin, että jos mitään isompaa vaivaa tulee, ura on siinä. Tällä tasolla pitää olla täydellisessä kunnossa ja pystyä treenaamaan kovan. Sahara B Boy on tehnyt hienon uran ja palvellut meitä hienosti. Nyt on meidän vuoromme palvella häntä”, Hanna Pekkala kiittää omistajatiimin puolesta.

Uutinen on julkaistu Hevosurheilussa 8.10.2021. Haluatko lukea lisää mielenkiintoisia hevosuutisia? Tilaa Hevosurheilu tästä linkistä!

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi