Sarjakone on nyt käytettävissä myös Mobiilihepan kautta.
Sarjakone on nyt käytettävissä myös Mobiilihepan kautta.Kuva: Jarno Unkuri

Sarjakone lisättiin myös Mobiiliheppaan - "Sitä on toivottu jo pitkään"

Hippoksen Oma Talli –palvelu täydentyi huhtikuussa Sarjakoneella, joka helpottaa hevosen kilpailukalenterin suunnittelua. Hippos tiedottaa palvelun löytyvän nyt myös Mobiilihepan puolelta.

Sarjakone pitää sisällään kaikki Heppa-järjestelmään tallennetut sarjat. Oma Talli –palvelussa sarjojen haku onnistuu vain omille hevosille, mutta Mobiilihepassa palvelussa pystyy hakemaan sarjoja kaikille tietokantaan rekisteröidyille ravihevosille. Toiminallisuudet ovat pääasiassa samat kuin Oma Tallin versiossa, mutta sarjojen tallennus ei ole Mobiilihepassa mahdollista.

Hakukoneen avulla sarjojen haku onnistuu ajankohdan, ratojen, lähtötavan, voittosumman sekä monien muiden lisäkriteerien avulla.

Sarjakone esittää hakutuloksissa ensin sarjat, jotka ovat sen mielestä kaikista kiinnostavimpia. Kiinnostavat sarjat perustuvat hevosen voittosummaan.

”Mobiiliheppaan julkaistu Sarjakone palvelee erityisesti isojen kimppojen jäseniä, joilla tunnuksia Oma talliin ei ole. Sekä tietysti valmentajia jotka eivät halua tehdä kilpailusuunnitelmaa Oma talliin”, Hippoksen tietohallintapäällikkönä toimiva Jukka Niskanen kertoo. ”Sarjakone on saanut tosi positiivista palautetta, sitä on toivottu jo pitkään. Vastaavaa ominaisuutta, jossa hevosen nimellä haetaan tekoälyn avulla täsmällisesti sopivat sarjat, ei missään muualla ole tarjolla.”

Kehitystyö jatkuu, joten uudistuksia on edelleen luvassa.

”Lääkeainekirjanpitoon on tulossa muutamia huomattavia parannuksia, esimerkiksi klinikkakäyntien tallentamiseen”, Niskanen vihjaa. ”Lisäksi on tulossa hevosrekisterin ylläpito, joka Ruokaviraston suunnalta tuli pakolliseksi kesäkuun alussa.”

Vuonna 2019 lanseeratusta Mobiilihepasta pystyy jatkossakin tarkistamaan ravien tulokset sekä lähtölistat. Lisäksi palveluun on koottu tilastoja ja esimerkiksi hoitajien menestyksen seuraaminen on palvelussa helppoa.

Mobiilihepan Sarjakoneen esittelyvideoon pääset tästä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi