Consalvo täydentää Seinäjoki Racen osallistujakaartia.
Consalvo täydentää Seinäjoki Racen osallistujakaartia.Arkistokuva: Pekka Salonen

Seinäjoen kahdeksas nimi viime vuoden sankarittaren tallikaveri – "Se parantaa varmasti Seinäjoelle"

Markku Niemisen tallin Consalvo on Seinäjoki Racen kahdeksas kiinnitys.

Viime vuoden Seinäjoki Race -sankarittaren Willow Priden tallikaveri Consalvo avasi kautensa viime lauantaina Porissa. Kuusivuotias sijoittui Kultaloimessa viidenneksi.

”Kutsun saaminen oli mieluinen asia", Markku Nieminen aloittaa. "Olosuhteiden vuoksi en päässyt hevosta valmistelemaan Poriin ihan kuten halusin, ja se meni lopussa vähän puujaloille. Se parantaa varmasti Seinäjoelle, saatuaan Porista startin kroppaansa, mutta vaikea lähteä spekuloimaan mitään ennen kuin lähtölista on valmis. Tämä on kuitenkin hyvä hevonen ja uskon tämän kauden olevan sen läpimurtovuosi. Kaikkia lähtöjä se ei tietenkään voita, mutta voittaisi pari oleellista kisaa, niin sehän olisi tärkeintä.”

Consalvo päätti viime kautensa St. Legerin ykköstilaan. Varsavuosien kestomenestyjän viime kauden tähtihetkiin kuuluivat myös Suur-Hollola -ajon viisivuotistähden voitto ja Suurmestaruusajon hopeasija. Takavuosina Consalvo on vienyt nimiinsä muiden muassa Kymenlaakso-ajon ja Kasvattajakruunun 3-vuotiaana.

Consalvo.
Consalvo. Kuva: Anu Leppänen

Seinäjoki Race

Ravataan lauantaina 22.4., ykköspalkinto 70 000 euroa

Kutsutut hevoset 12.4. mennessä: Consalvo, Readly Lavec, Mandela Zon, Borups Victory, Shackhills Twister, EL Indeed, Hierro Boko ja Bengurion Jet

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi