Seinäjoki Race vielä Finlandia-ajon alle
Etta Pakkanen Deangelon taustajokoista otti vastaan mieluisan kutsun Seinäjoki Raceen.Kuva: Tero-Mikko Talaslahti

Seinäjoki Race vielä Finlandia-ajon alle

Kuudes Seinäjoki Raceen kutsun saanut hevonen julkistettiin Hevoset-messuilla Tampereella sunnuntaina. ”Hevonen on kotimainen, Suomessa kilpaileva Deangelo. Nimiä tulee lisää pikku hiljaa lisää, mutta käännytään nyt rauhassa ensi viikon puolelle ja katsotaan, miten päivät etenevät” sanoi Seinäjoen Ravikeskuksen toimitusjohtaja Jyri Saranpää.

Hoitaja Etta Pakkanen vastaanotti kutsun Saranpäältä messulavalla. ”Tuntuu mahtavalta, että tämä saatiin nt varmistettua. Hevonen ottaa lunkisti kotona. Mennään ihan normaalilla ohjelmalla. Tehdään joitain pieniä viilauksia, kun tulee niin lyhyt kilpailuväli Seinäjoen ja Finlandia-ajon välissä”, kertoo Etta Pakkanen.

Ennen Deangeloa oli kutsuttu viime vuoden voittaja, Johan Untersteinerin ohjastama Dear Friend. Se kohtaa kisassa Kali Smartin, jonka kanssa oli tammojen kohtaamisessa vastakkain jo Ruotsin Stoelitenissä.

Lue lisää Seinäjoelle odotettu vieras Ruotsista – ”Olisi hienoa vaikkapa lopettaa ura Seinäjoki Racen uusinnassa” (hevosurheilu.fi)

Lue lisää: Kaksi uutta nimeä Seinäjoki Raceen – ”Vakuuttava kauden avaus ansaitsee kutsun” (hevosurheilu.fi)

Kutsun ovat aiemmin saaneet suomalaishevosista Martin De Bos ja Willow Pride. Porin Kultaloimen lauantaina voittanut kolmen vuoden takainen Seinäjoen-kävijä ruotsalaisruuna Selmer I.H. kuuluu myös kutsuttuihin.

Seinäjoki Race on vakiinnuttanut paikkansa ravikesän lähtölaukauksena. Matka on 2 100 metriä ja ykköspalkinto enintään kymmenen hevosen ryhmäajossa 70 000 euroa. Seinäjoki Race ajetaan lauantaina 23.4. klo 13.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi