Seinäjoki Racen voitto avasi takaoven Finlandia-ajoon Willow Pridelle
Willow Pridea juhlittiin Seinäjoki Racessa. Noora Tuula hoitaa ja Santtu Raitala ajoi. Finlandia-ajossa rattaille palaa Ari Moilanen.Kuva: Anu Leppänen

Seinäjoki Racen voitto avasi takaoven Finlandia-ajoon Willow Pridelle

Kymmenes Finlandia-ajoon kutsuttu hevonen on Seinäjoen sankaritar Willow Pride. Sen rattaille palaa Ari Moilanen.

Lauantaina uransa suurimman voiton Seinäjoki Racessa napannut Willow Pride sai ansaitusti paikan myös vapunpäivän Finlandia-ajoon. Lähdön lopullinen kokoonpano on nyt valmis, ja lähtöradat arvotaan suorassa lähetyksessä maanantaina klo 12.

Willow Pride ravasi Seinäjoki Racen ykköseksi kovalla voittotuloksella 11,9/2140a. Willow Pride on kuulunut useamman vuoden maan tammahuipulle ja osoittanut mittelevänsä tasaväkisesti myös oriiden ja ruunien kanssa.

Hevosen taustajoukoista Markku Nieminen on voittanut valmentajana Finlandia-ajon Bret Bokolla 2015. Willow Priden omistaja- ja kasvattajayhtiö I.M.T.-talli Oy:n taustalla on Jyrki Ojanen, joka on pitkäaikainen hevosenomistaja ja myös Vermon hallituksen varapuheenjohtaja.

Finlandia-ajoon kutsuttujen hevosten ohjastajat alkavat olla myös selvillä. Willow Pridea ajaa Ari Moilanen. Tanskalaista Tycoon Conway Hallia ohjastaa Pohjoismaiden voitokkain raviohjastaja Jorma Kontio, ja Majestic Manin kuskina jatkaa Rikard N Skoglund.

Finlandia-ajon rata-arvontaa voi seurata suorana lähetyksenä TotoTV:n ja Vermo Areenan Facebook-kanavan kautta maanantaina 25.4. klo 12 alkaen. Arvonnan jälkeen kuullaan Jere Törmäsen analyysit ja haastattelussa on suomalaisedustajista Deangelon hoitaja Etta Pakkanen.

Finlandia-ajon voittajaa odottaa 110 000 euron ykköspalkinto sekä kutsu Tukholmassa Solvallan raviradalla toukokuun lopussa juostavaan Elitloppetiin.

Lähde: Vermo Areenan tiedote

Finlandia-ajoon 2022 kutsutut hevoset

Bepi Bi

Brambling

Cokstile

Deangelo

Gareth Boko

Majestic Man

Next Direction

Stoletheshow

Tycoon Conway Hall

Willow Pride

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi