Tulevan ja viime kesän kuninkuusraviareenan portit aukenevat yleisölle Ilkka-Pohjalainen-ajon finaaliraveihin.
Tulevan ja viime kesän kuninkuusraviareenan portit aukenevat yleisölle Ilkka-Pohjalainen-ajon finaaliraveihin.Kuva: Anu Leppänen

Seinäjoen 3.6. raveihin pääsee yleisöä - lipunmyynti netissä alkaa tänään keskiviikkona

Seinäjoen Ravikeskuksen seuraaviin raveihin, torstaina 3.6. klo 18 ajettaviin Ilkka-Pohjalainen-ajon finaaliraveihin, pääsee pitkästä aikaa yleisöä.

"Väljät sisätilat, erilliset ravintolat ja laajat ulkoalueet katsomoalueella mahdollistavat yleisön ottamisen alueellisten rajoitusehtojen mukaisesti sekä myönnetyn luvan myötä", radan tiedotteessa kerrotaan.

Tapahtumaan myydään liput ensisijaisesti ennakkoon radan nettisivujen lippukaupan kautta. Lipunmyynti alkaa tänään keskiviikkona 26.5. klo 16.00. Katsomoalue on kokonaisuudessaan yleisön käytettävissä, jolloin on myös tosiasiallinen mahdollisuus säilyttää halutessaan turvaetäisyydet.

Ravintolat ovat avoinna 50%:n kapasiteetilla. Troikka on varattu kutsuvieraille ja Pruuniin on perinteiseen tapaan ilmainen sisäänpääsy.

Tallialueen käytännöt ja rutiinit säilyvät ennallaan, eikä yleisöllä ole mahdollisuutta liikkua varikon ja katsomon välillä.

Paikallisen tartuntatautilääkärin kanssa laadittu suunnitelma noudattaa AVIn linjauksia ja alueellisen Nyrkin suosituksia ja edellyttää edelleen myös paikalle saapuvilta ihmisiltä huolellisuutta koronatilanteen hallinnassa pitämiseksi. Muutokset jo myönnettyyn lupaan ovat myös mahdollisia, mikäli alueen tautitilanne heikkenee.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi