Kerroinnäyttö toi tulosseurannan nykyaikaan Vermossa. Nyt Seinäjoki seuraa pääradan esimerkkiä.
Kerroinnäyttö toi tulosseurannan nykyaikaan Vermossa. Nyt Seinäjoki seuraa pääradan esimerkkiä.Kuva: Heikki Häyhä

Seinäjoen raviradalle vastaava kerroinnäyttö kuin Vermossa

Seinäjoki ottaa toisena raviratana Suomessa käyttöön uuden kerroinnäytön.

Vermo Areenan johdolla tehty kehitystyö kerrointietojen näyttämiseksi raviradalla ottaa ensimmäisen laajentumisaskeleen, kun Seinäjoen Ravikeskus on tehnyt sopimuksen sovelluksen käytöstä raveissaan, Seinäjoen ravirata kertoo tiedotteessaan.

Seinäjoen visuaalinen versio on koeajettu edellisissä raveissa ja torstain 9.2. raveissa se on pelaavan yleisön käytettävissä. Vermo Areena otti vanhan indikaattoritaulun korvanneen kerroinnäytön käyttöönsä viime kesän lopulla.

”Kerroinnäyttö on tosi selkeä, kun se täyttää näytöllä koko ruudun. Kertoimet, pelijakaumat ja tototulokset näkyvät etäämmällekin. Lisämausteena on myös mahdollisuus lisätä omaa infoa ja mainoksia mukaan”, toteaa Seinäjoen toiminnanjohtaja Jyri Saranpää radan tiedotteessa.

”Aluksi käytämme yksittäisiä näyttöjä totohallissa ja ravintoloissa, mutta kuulostelemme toki pelaajien toiveita. Ulkoscreenin käyttöön meillä ei valitettavasti ole rahkeita Vermon tapaan, mutta selvittelemme siihenkin kukkarolle sopivaa ratkaisua, josko keväämmällä laajennuttaisiin uloskin. Kiitos Vermolle aktiivisuudesta, että tämä vanhan indikaattoritauluajan nykyaikainen korvike on nyt lopulta olemassa.”

Kerroinnäyttö toi tulosseurannan nykyaikaan Vermossa. Nyt Seinäjoki seuraa pääradan esimerkkiä.
Kerroinnäyttö tuo tulosseurannan nykyaikaan Vermossa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi