Sheikki vaihtoi valmentajaa.
Sheikki vaihtoi valmentajaa.Kuva: Anu Leppänen

Sheikki avaa uusista käsistä – starttaa torstaina ja lauantaina

Torstaina 4.4. ravataan viimeinen Suomen Cup -karsinta.

Lahden Jokimaalla ravataan lauantaina 13.4. kylmäveristen Suomen Cup -finaali. Torstaina Lahdessa ravataan viimeinen Suomen Cup -karsinta. Kaikkiaan karsintoja on ajettu torstain jälkeen kuusi, joista jokaisesta kaksi parasta on oikeutettu osallistumaan 15 000 euron ensipalkinnolla ajettavaan finaaliin.

Torstaina Jussi Suomisen talliin viime startin jälkeen siirtynyt Sheikki debytoi uusista käsistä. Pisimmältä takamatkalta starttaava ori teki viimeksi Vermossa pitkästä aikaa positiivisen esityksen, joten siltä on lupa odottaa finaalipaikkaa. Suomen Cupin säännöissä sanotaan, että mikäli kahden parhaan joukkoon sijoittuu jo finaalipaikan lunastanut hevonen, etenee loppukilpailuun kolmanneksi sijoittunut. Torstain karsintaosallistujista suosikkikaksikko Suvionni-Kukkarosuon Kurko on jo varmuudella finaalissa.

”Sheikille on ruoka maittanut ja se on muutenkin kotiutunut ihan ok. Muutaman kerran olen sillä ajellut. Alla on hyvä startti, joten hevonen on kunnossa”, Jussi Suominen vakuuttaa.

Sheikki jatkaa jo lauantaina Porin Kultaloimessa. Kenkien riisuminen on valmentajan mukaan mahdollista jo Lahdessa, mutta todennäköistä olosuhteiden salliessa Porissa. Torstaille yksi muutos on varma: vuosikausia oritta ohjastanut Arto Hammar vaihtuu Antti Teivaiseen.

”Sheikki on rutinoitunut ja jaksava hevonen näihin lähtöihin. Jos ravi maittaa, miksi se ei voisi yltää korkealle”, Suominen sanoo.

Suomen Cup -finaalipaikan jo lunastaneet

Havglimt

Hurman Viesker

Briljantti Buugi

Villieläin

Suvionni

Tinderi

Kukkarosuon Kurko

Morison

Hissun Turbo

Villilempi

Sheikki vaihtoi valmentajaa.
An-Dorra ensi viikon torstaina Jokimaalla – näin tamma oli kulkenut hiitillä

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi