Sinivalkoinen lähettiläs Vuoden henkilönä

Sinivalkoinen lähettiläs Vuoden henkilönä

Uran ensimmäinen ravikuninkuus, ennätysten murskaamiset Jokivarren Kunkulla, Ruotsin Kriteriumin ykkössija ja uran 10 000. voitto muutamia mainitaksemme. Jorma Kontio on Hevosurheilun Vuoden henkilö.

Muutosten vuosi 2015 lähestyy loppuaan. Yksi ei kuitenkaan muutu, sinivalkoisen ravilähettilään Jorma Kontion itselleen korkealle asettama rima ei tärise sen ylittämisen hetkellä.

”Tähän vuoteen lähdettäessä päätin, että saavutan kymmenentuhannen voiton rajan. Laskin että se tapahtuisi elo - syyskuussa”, Kontio kertoo.

Jorma Kontio arvioi rauhalliseen tyyliinsä kulunutta menestysvuotta ja katsoo tulevaan kauteen pikkupojan innostuksella.

Miten Kontio kuvailee Ruotsin Kriteriumin voittanutta Readly Expressiä, entä millä mielin ajajamestari arvioi tulevaa sesonkia Jokivarren Kunkulla? Lue Kontion koko juttu keskiviikon kaksoisnumerosta.

Tuplanumero sisältää mm. upean visuaalisen keskiaukeaman, Vuoden kuvat 2015. 48-sivuisessa lukupaketissa on mukana myös lämminveristen vuosirankingit sekä kotimaasta että keskeiset rankingit Suomen rajojen ulkopuolelta.

Hevosen omistaminen kimpassa on muotia ja usein paitsi toimiva, myös paras ratkaisu hevosharrastukselle. Lehden neuvontajutussa pohditaan, kannattaako kimppaomistaminen yhtiöittää.

Vielä on virtaa -sarjassa tutustutaan kolminkertaisen ravikuninkaan Santeri Dahlian arkeen.

Ratsastusliite niputtaa ratsastuksen vuoden parhaat kategorioittain. Anna-Julia Kontion nousukiito on jatkunut ja hän on Terhi Stegarsin kanssa Hevosurheilun rankingien kärjessä.

”Siitä asti, kun olen ollut 12-vuotias, jokainen vuosi on ollut aina parempi kuin edellinen”, Anna-Julia Kontio sanoo.

Kuluneella kaudella Kontio saavutti ensimmäisen ison kansainvälisen GP:n voiton Asconassa. Maailmanlistalla hän on tällä hetkellä sijalla 139, mutta seuraava päivitys nostanee sijoitusta merkittävästi.

Tilaa Hevosurheilu kotiisi itsellesi tai kaverillesi tästä.

Tai osta näköislehti.

Hevosurheilu ilmestyy seuraavan kerran loppiaisesta johtuen torstaina 7. tammikuuta.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi