Sirukassonia juhlittiin kriterium-voittajana syksyllä 2018. Seuraavana kesänä se loukkaantui ja jäi kilpailutauolle, joka jatkuu edelleen.
Sirukassonia juhlittiin kriterium-voittajana syksyllä 2018. Seuraavana kesänä se loukkaantui ja jäi kilpailutauolle, joka jatkuu edelleen.Kuva: Roosa Lindholm

Sirukasson jalkaleikkaukseen – ”Aina tuli uutta murhetta, kun pääsi vauhtiin”

Yli kaksi vuotta sitten viimeksi kilpailleen kriterium-voittajan tauko jatkuu edelleen.

Nelivuotiskautensa Satakunta-ajon kakkossijaan päättänyt Sirukasson kilpaili 5-vuotiskaudella 2019 vain kahdesti ja jäi sen jälkeen tauolle jalkavaivojen takia. Ori siirtyi Kaisa Tupamäki-Kukkamolle kuntoutukseen, joka päättyi tällä erää viime lauantaina.

”Hankkari, mikä on vaivannut, on nyt ihan ok, mutta kun vesikävely ja muut meidän hommat ei enää toimineet, nostin vähän kädet pystyyn. Vasen etujalka on edelleen huono, ja ori on ollut levoton ajettava”, Tupamäki-Kukkamo taustoittaa.

”Aina tuli uutta murhetta, kun pääsi vauhtiin. Ehkä johtui irtopaloista, että etunen rasittui, ja ehkä ne on olleet ongelma alun perinkin. Eihän kuntoutus ongelmaa poista, jos irtopalat vaivaa. Omistajat päätyivät kokeilemaan irtopalojen poistoa, ja kannatin sitä ilman muuta. Ori lähti lauantaina Nykäsen Jarnolle ja käy sieltä käsin leikkauksessa.”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi