Denver Gio voitti vuosi sitten Glenn Kosmos Memorialin Vermossa.
Denver Gio voitti vuosi sitten Glenn Kosmos Memorialin Vermossa.Kuva: Anu Leppänen

St Michel alkaa hahmottua – kolmas kutsu Elitloppet-kolmoselle

Kahdesti 09-rajan Elitloppetissa alittanut italialaisori Denver Gio sai sunnuntain lähdön jälkeen kutsun St Michel -ajoon.

Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen vahvisti radan maanantai-illan raveissa MT Hevoset -sivuston iltapäivällä uutisoiman Denver Gion St Michel -kutsun.

Alessandro Gocciadorolla on paljon ykköstason hevosia, eikä ole mahdotonta, että häneltä tulisi St Micheliin toinenkin hevonen. Lähtökohta kuitenkin on, että jokaiselta valmentajalta tulisi yksi hevonen”. Kari Tiainen linjasi.

Lähtönopeutensa ansiosta Denver Gio sopii St Michel -ajoon loistavasti. Se johti omaa karsintaansa Elitloppetissa pitkään ja oli finaalinkin lähtökiihdytyksessä viitosradalta joukon nopein, joskin luovutti sen jälkeen keulapaikan Francesco Zetille.

Ennen Denver Gioa St Michel -ajoon oli kutsuttu viime vuoden voittoa puolustava Hierro Boko ja Daniel Wäjerstenin tammatähti Great Skills.

”Elitloppetin jälkeen Wäjersten oli tosin pohtinut, olisiko hänen hevosensa St Michelissä sittenkin Borups Victory. Meille Elitloppet-kakkonenkin totta kai käy”, Tiainen lupasi.

Toivejaoksi suomalaisten ja ulkomaisten hevosten kesken hän ilmoitti 4–4. Lentokuljetusta Mikkeliin ei ole suunnitteilla, joten keskieurooppalaisia vieraita St Michelissä tuskin nähdään.

Denver Gio voitti vuosi sitten Glenn Kosmos Memorialin Vermossa.
Suomessa voittanut on Elitloppetin 15. hevonen

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi