Kari Tiaisella on aihetta tyytyväisyyteen. Mikkeliin saapuu jälleen todellinen maailmantähti Face Time Bourbon.
Kari Tiaisella on aihetta tyytyväisyyteen. Mikkeliin saapuu jälleen todellinen maailmantähti Face Time Bourbon.Kuva: Totofoto

St Michel: Evaluaten kuski selvillä, tietokone arpoo lähtöradat

Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen odottaa St Michel -ravien lähtölistojen valmistuvan maanantaina puoleenpäivään mennessä.

Viimeisenä hevosena St Michel -ajoon kutsuttiin Reima Kuislan Evaluate. Sitä ohjastaa Santtu Raitala. Face Time Bourbonia saapuu ajamaan sen vakiokuski Eric Raffin ja toista ranskalaisvierasta Billie de Montfortia Gabriele Gelormini.

Seinäjoki Racen, Finlandia-ajon ja Kymi Grand Prix’n lähtöradat arvottiin julkisesti Facebook-livessä. Mikkeli luottaa arvonnassa Suomen Hippoksen tietokoneeseen.

”Meillä on ollut sellainen perinne, tyydytään siihen. Kansainvälisille vieraillekin on ilmoitettu, että kone arpoo radat”, Kari Tiainen kertoo.

Se tarkoittaa, että radat arvotaan kaikkiin lähtöihin yhtä aikaa.

”Muutaman oheissarjan kanssa on vielä työtä, mutta eiköhän valmista tule puoleenpäivään mennessä”, Tiainen lisää.

Face Time Bourbonin ja Billie de Montfortin seuraksi lentokuljetukseen liittyy Jean-Pierre Dubois’n 4-vuotias Hede Darling. Sen voittosumma on 153 130 euroa ja ennätys 10,8.

”Lennolla olivat alun perin tulossa Face Time Bourbon ja Zacon Gio, ja Zacon Gion tulon peruunnuttua sen tilalle nousi Billie de Montfort. Enempää hevosia ei ruvettu haalimaan mukaan, mutta Hede Darling otettiin, kun sitä tarjottiin. Se tuo mielenkiintoista väriä Eugen Pylvänäisen muistoajoon”, Tiainen näkee.

Sitä ohjastaa jompikumpi Mikkeliin saapuvista ranskalaiskuskeista.

Nähtävää Mikkelissä riittää, ja nyt paikalle pääsee ilahduttavasti myös yleisöä.

”Muita yleisörajoituksia ei enää ole, kuin että halutessaan täytyy pystyä pitämään turvavälit. Myynnissä on 10 000 lippua per päivä”, Kari Tiainen kertoo.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi