Heavy Soundia juhlittiin St Michelin voittajana vuonna 2018. Voittoaika oli 09,5a.
Heavy Soundia juhlittiin St Michelin voittajana vuonna 2018. Voittoaika oli 09,5a.Kuva: Totofoto

St Michel -voittaja Ruotsista Seinäjoelle, Reima Kuislallekin edustus kotiradan suurkilpailuun

Seinäjoki Raceen kutsuttiin lauantaina kaksi uutta hevosta: yksi Suomesta ja yksi Ruotsista.

Ruotsista lakeuksille saapuu Daniel Redénin tallista vuoden 2018 St Michel -voittaja Heavy Sound.  Sen kausi on alkanut komeasti kahdella kultadivisioonan voitolla, ja roosanvärinen Elitloppet-piletti lienee enää ajan kysymys.

”Kun varmistui, että Zarenne Fas ei tule meille, panostimme voimakkaasti Heavy Soundiin. Päätös sen tulosta syntyi varsin nopeasti ja helposti”, Seinäjoki Racen promoottori Mikael Mattfolk iloitsee.

Kuten Dear Friendiä ajava Johan Untersteiner, myös Heavy Soundin vakiokuski Kenneth Haugstad on ajokiellossa, mutta hänkin saa ajaa Seinäjoella poikkeusluvalla.

Suomesta kutsun sai kakkoseksi hirmu juoksun tehneen Grainfield Aidenin takana kakkoseksi kirinyt Ubertino GrifNina Pettersson-Perklen valmentaa Reima Kuislan omistamaa hevosta.

Le Gros Billin poisjäänti Lahden Kavioliigasta herätti epäilyksen, ettei se juoksisi Seinäjoellakaan, mutta kutsu on edelleen voimassa ja hevonen tulossa. Sääntöjenkään puitteissa sille ei ole estettä.

”Toimittamalla maanantaina eläinlääkärintodistuksen Hippokseen hevosen voi ilmoittaa mukaan suurkilpailuun, ja tällä tietoa näin tapahtuu. Varasuunnitelma on kuitenkin myös olemassa”, Mattfolk vakuuttaa.

Kutsut julkisti TotoTV:n lauantain lähetyksessä Seinäjoen ravikeskuksen toiminnanjohtaja Jyri Saranpää.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi