St Michelin tähtihevosilla kaikki hyvin – kuskeilla ongelmia tullissa
Ensimmäisenä St Michel -hevosista kävi lämmittelemässä Vitruvio, mutta hoitajansa Simone Basanon ajamana, koska Alessandro Gocciadoron maahan pääsy viivästyi.Kuva: Anu Leppänen

St Michelin tähtihevosilla kaikki hyvin – kuskeilla ongelmia tullissa

Pääomistaja Antonio Somma kertoi Face Time Bourbonin matkustaneen ja yöpyneen ongelmitta ja kaiken olleen aamun hölkkälenkillä hoitajan kanssa hyvin.

Mikkelin varikolla on sähköä ilmassa. Päälähdön ulkomaiset tähtivieraat ovat yöpyneet radalla, ja hevosten valmentajia, ohjastajia ja omistajia valuu pikkuhiljaa paikalle.

Face Time Bourbonin tavoin myös Seismic Vawe matkusti Mikkeliin hyvin.

”Se on cool kaveri, syö ja juo reissussa hyvin. Miltä se on muuten Kymi GP:n jälkeen tuntunut, se saattaa olla nyt jopa parempi”, hevosta huhtikuun puolivälistä lähtien hoitanut Inga Perk kertoo.

Spekulaatiot keulapaikan ottajasta käyvät kuumina, ja yksi ehdokkaista on juuri Seismic Vawe.

”Se lähtee lujaa, ja tiedän, että esimerkiksi Timo (Nurmos) toivoo sen juoksevan keulassa. Hevonen on kuitenkin täysin allround ja pystyy tekemään hyvän juoksun miltä paikalta tahansa”, Perk vakuuttaa.

Mikkelissä saatiin jo yksi sadekuuro, ja sateen uhka leijuu ilmassa edelleen. Edes sade ei haittaisi hoitajan mielestä suuremmin Seismic Vawea, ja samoin näki asian Next Directionin valmentaja Timo Hulkkonen.

”Saisi sataa, kun on niin pitkään ollut kuivaa”, hän kuittasi. ”Hevosella on kaikki hyvin, ja sitäkään ei sade haittaisi.”

Ulkomaalaisilla kuskivierailla oli vaikeuksia päästä tullista läpi. Eric Raffin ja Gabriele Gelormini joutuivat viime yönä Ranskasta tultuaan neuvottelemaan pitkään maahan päästäkseen, ja Alessandro Gocciadorolle kävi tänään samoin. Hän saapui radalle sen verran myöhään ravien ollessa jo käynnissä, ettei ehtinyt yhteiseen ohjastajaesittelyyn.

St Michel -ajo starttaa aikataulun mukaan kello 16.30.

Antonio Somma kävi tarkastamassa tähtihevosensa Face Time Bourbonin (ei kuvassa) voinnin Mikkelin vierastallilla. Kuva: Jari-Pekka Rättyä

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi