Mask Offilla löytyy luokkaa yllättää Kuopio Stakesissa, jos se malttaa pysyä askelillaan.
Mask Offilla löytyy luokkaa yllättää Kuopio Stakesissa, jos se malttaa pysyä askelillaan.Kuva: Anu Leppänen

Stakesin jokeri tulee Perttusen tallista – ”Jos finaaliin selvitään, voidaan ottaa kenkiä pois”

Mask Off kulki viimeksi laukkojen jälkeen niin hurjasti, että saattaa ravilla haastaa ikäluokan huiput 4-vuotiaiden Kuopio Stakesissa.

An-Dorraa Mask Off ei joudu vielä karsinnassa kohtaamaan, mutta Magical Princess ja Quite A Lover ovat kivenkovia vastustajia paremmilla paikoilla. Mask Off arvottiin radalle 8.

”Se on yönmusta lähtöpaikka, mutta hevonen on kyllä hyvä. Se on talven aikana voimistunut ja mennyt muutenkin eteenpäin ja teki viimeksi kahden laukan jälkeen kovan juoksun. Se paransi ensimmäisestä startista kovasti”, Tapio Perttunen kehuu.

Mask Off tuntui jääneen toivottomasti, mutta nousi vielä toiseksi.

”Laukkoihin ei ollut mitään varsinaista syytä, sen ei olisi tarvinnut laukata. Se on vähän erikoinen poika, ja painetta oli vaan vähän liikaa.”

Varustemuutoksia ei ole vielä karsintaan luvassa.

”Jos finaaliin selvitään, voidaan ottaa kenkiä pois. Aikaisemmin siitä ei ole ollut Mask Offille hirveästi etua, mutta nyt luulen, että siitä voisi ollakin. Kovassa seurassa olisin silti tyytyväinen korotettuihin rahoihinkin”, Perttunen pohtii.

Eniten hän odottaa tallinsa hevosista Uljas Suomalaiselta T75-avauksessa (EDIT: lähtö 5 avaa T75-pelin, kun lähtönä 8 ajettava Stakesin finaali ei ole T75-kohde). Se jäi viime startissaan pussiin.

”Uljas Suomalainen on hyvässä kunnossa, mutta sille on tärkeää saada sisäratajuoksu. Keulajuoksukin käy”, Tapio Perttunen vakuuttaa.

William Pinelle Kavioliiga Grand Prix toiseksi uloimmalta lähtöradalta on sitä vastoin lähinnä edustustehtävä.

”Ei mitään mahdollisuuksia”, valmentaja kuittaa.

Kuopio Stakesin karsinnat ajetaan Kuopion ravien lähtöinä 2-3 ennen T75-kohteita ja finaali lähtönä 8 kolmannen ja neljännen kohteen välissä.

Toto-kohteisiin:

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi