Daniel Redén ihastui Arctic Horse Raceen.
Daniel Redén ihastui Arctic Horse Raceen.Kuva: Jarno Unkuri

Stall Zet sponsoriksi Arctic Horse Raceen - ”Rovaniemen kannalta hieno yhtälö"

Rovaniemen Ravirata julkisti viikonloppuna ruotsalaisen Stall Zetin lähtevän Kemppitallin seuraksi sponsoroimaan ensi vuoden Arctic Horse Racea.

Kemppitalli oli sponsorina jo tänä keväänä, Stall Zetin Daniel Redén ohjastajavieraana.

”Tapahtuman onnistuttua hyvin Redén sanoi heti, että haluaa olla Stall Zetin kautta ensi vuonna mukana myös sponsorina. Kimmo Kempin ja Jukka-Pekka Hukkasen vierailtua viime viikolla Redénillä asiat olivat edenneet niin, että summatkin oli lyöty lukkoon. Ne ovat merkittäviä”, tapahtuman promoottori Tappi Hoikka iloitsee.

”Rovaniemen kannalta yhtälö on silläkin lailla hieno, että yhteistyökumppanit ovat tiedossa jo nyt. Se auttaa tapahtuman kehittämisessä tosi paljon. Lisäksi Kimmo ja Daniel ottavat merkittävää roolia myös tapahtuman suunnittelussa.”

Yksi uudistus on, että ajajakisassa ajetaan ensi vuonna kolme osalähtöä: yksi mailin, yksi 2100 metrin ja yksi 3100 metrin matkalla.

”Lisäksi myös asiakkaiden ja tapahtuman yhteistyökumppanien on mahdollistua ostaa paikkoja aktiviteetteihin kuten moottorikelkka- ja poroajeluihin. Viime vuonna mukana oli vain kilpailuun osallistuvia ohjastajia”, Hoikka mainitsee.

Tappi Hoikka isännöi Arctic Horse Racea ensi maaliskuussa.
Tappi Hoikka isännöi Arctic Horse Racea ensi maaliskuussa.Kuva: Anu Leppänen

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi