Celebration Song voitti pitelemällä ja aloitti isänsä Le Monteilin juhlat Vermossa.
Celebration Song voitti pitelemällä ja aloitti isänsä Le Monteilin juhlat Vermossa.Kuva: Pekka Salonen

Celebration Song juhli Vermossa

Celebration Song oli yksi Vermon T65-jackpotkierroksen suursuosikeista, ja itse kilpailussa se näytti miksi.

Tamma starttasi takarivistä. Alun tarkkailun jälkeen Harri Koivunen kiersi Celebration Songin vetämänä koko porukan vauhdikkaasti, ja valjakko eteni lopulta selvään voittoon.

"Celebration Song on kyllä kyvykäs menijä näihin sarjoihin, kunhan särmät hiotaan", kehui Koivunen nakkilalaisen Jouni Kivelän valmennettavaa.

"Alussa keskityttiin vain ravilla menoon. Loppukaarteessakin tuli pieniä hapuiluja, mutta eroa oli onneksi sen verran, että siihen oli varaa."

Celebration Song on siitosori Le Monteilin tytär, ja seuraavassa lähdössä Voimaliigassa saman oriin poika Lecrosse oli vauhdikkain ja vahvin. Ja voittajan ohjastaja Olli Koivunen, 20, on puolestaan edellisen voittajan Harri Koivusen poika. Ja Lecrosse tulee vanhemman Koivusen valmennustallista Turusta.

"Oikein lupaavan joka matkan hevosen tuntuinen tämä Lecrosse", myhäili nuorempi Koivunen ajokkiaan, joka on suhteellisen uusi Koivusen valmennettava.

Le Monteilin puhdas hattutemppu täydentyi, sillä seuraavan 65-lähdön voittaja Backspin oli sekin saman oriin jälkeläinen. Antti Teivainen ajoi keulassa Hannu Isotalon valmennettavaa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi