Sukuihin perehtymässä – mistä aineksista tulevat kriteriumien sankarit?
Willow Pride voitti nuoremmat kilpasiskonsa St Legerissä ja sai hoitajaltaan Noora Tuulalta lämpimän halauksen. Kannen kuva: Anu Leppänen

Sukuihin perehtymässä – mistä aineksista tulevat kriteriumien sankarit?

St Leger sai sankarittarensa ja suurkilpailukausi jatkuu lauantaina Kouvolassa. Keskiviikon lehdessä pureudutaan pohjoismaisten kriterium-voittajien sukuihin. Suku on pääosassa myös Sukulinjat-sarjassa, jossa tällä kertaa toisistaan kertovat Antti ja Jorma Ruokonen.

Jokaisen hevosen suku on jännittävä matka raviurheilun historiaan. Kymenlaakso-ajon alla Hevosurheilu tutustuu pohjoismaisten kriterium-voittajien sukuihin. Tutkimme, onko Pohjolan kriteriumien tämän vuoden voittajilla jotain yhteistä maiden sisällä tai niiden välillä. Löytyykö sukulaisia isien tai emien kautta ja minne sukujuuret johtavat?

Sukulinjat-sarjassa saman perheen hevosihmiset puhuvat toisistaan. Tällä kertaa ääneen pääsevät pappa Jorma Ruokonen ja hänen pojanpoikansa Antti Ruokonen.

Hevosenomistajapokaalin karsinnat ajetaan torstaina Lahden Jokimaalla. Tarja Arosen kasvattama, omistama ja valmentama Highlight Bogeyman lähtee matkaan menestys mielessään. Hevonen ja valmentaja ovat kumpikin varsin nuoria ravihommissa. Siviiliammatiltaan anestesiahoitajana toimiva Aronen tutustui raviurheiluun miehensä kautta ja ensimmäiset startit valmentajana tapahtuivat vasta viime vuonna.

Mukana totuttuun tapaan myös lähtölistat ja vihjeet loppuviikon raveihin aina lauantaihin asti.

Kiinnostuitko? Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Tilaa lehti täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi