Suomen kaviourilla käy kopse toistaiseksi ainoastaan harjoitusajossa.
Suomen kaviourilla käy kopse toistaiseksi ainoastaan harjoitusajossa.

Suomen hallitus päätti jatkaa rajoitustoimia – ravien aloitus siirtyy

Koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi asetettuja rajoitustoimia tullaan jatkamaan ainakin 13. toukokuuta asti ja joukkokokoontumisia rajoitetaan toukokuun loppuun saakka, linjasi Suomen hallitus tänään. Rajoitusten jatkamispäätös etenee vielä eduskunnan hyväksyttäväksi.

Uusi linjaus tarkoittaa samalla ravikilpailutoiminnan aloituksen siirtymistä ainakin kuukaudella. Aiemmin ravien aloituspäivämääräksi oli asetettu 14. huhtikuuta.

”Ravit on keskeytetty siihen asti, kunnes kokoontumisrajoitukset eivät niitä mahdollista”, Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Vesa Mäkinen vahvistaa.

Keskusjärjestön hallitus kokoontui viime viikon perjantaina. Se ilmoitti silloin tekevänsä lisäpäätöksiä sitten, kun yhteiskunnalta tulee kokoontumiseen liittyviä lisäohjeita.

Suomen hallitus myös päätti tänään, että Uudenmaan sulkutoimenpide aiotaan purkaa mahdollisesti 19. huhtikuuta. Sen sijaan Ruotsin rajalle on luvassa lisätoimenpiteitä. Aiemmin työssäkäynti rajan yli on ollut mahdollista, mutta sitä aiotaan tarkastella uudelleen tautitilanteen niin edellyttäessä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi