Ensimmäistä Arctic Horse Racea tähdittänyt joulupukki vieraillee tämän viikon Superlauantaina Vermossa.
Ensimmäistä Arctic Horse Racea tähdittänyt joulupukki vieraillee tämän viikon Superlauantaina Vermossa.Kuva: Jari Piirala

Superlauantai jatkuu Vermossa kello 23:een asti ja kestää 26-kanavalla noin kuusi tuntia

Superlauantain 3.12. ravit on jaettu niin, että ensin ajetaan Vermossa kello 14 ja sitten jatketaan Rovaniemellä kello 17 alkaen. Vermon kolme viimeistä ja Rovaniemen neljä ensimmäistä lähtöä muodostavat T75-pelin.

Vermossa ilta jatkuu omien ravien päätyttyä monenlaisella ohjelmalla. Ravintola Ravillassa seurataan Rovaniemen raveja ja keskikerroksessa jalkapallon MM-kisojen ensimmäisiä pudotuspelejä, jotka alkavat kello 17 ja kello 21. Jalkapallon lomassa on tarjolla live-musiikkia. Vermon ravit ovat ilmaisravit.

”Pyritään pitämään kynnys tulla raveihin mahdollisimman matalana, koska meillä on ravien aikana keskikerroksessa myös kirpputori ja markkinat. Myös joulupukki vierailee Vermossa kello 15-17”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä vihjaa.

Rovaniemellä Arctic Horse Race -tapahtuma jatkuu ravien jälkeen ”Privabileillä”, joissa esiintyy Poju.

MT26-kanavalla Superlauantain lähetys starttaa 30.11. Hevosurheilun ilmoituksesta poiketen jo kello 14.15 ja kestää Rovaniemen ravien loppuun, noin kello 20.15:een. Lähetyksen tarjoavat yhteistyössä Maaseudun Tulevaisuus ja Hevosurheilu.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi