Heikki Häyhä palkitsi Nina Pettersson-Perklénin Kratos Di Quattron voitosta.
Heikki Häyhä palkitsi Nina Pettersson-Perklénin Kratos Di Quattron voitosta.Kuva: Anu Leppänen

Superlauantai onnistui molemmilla radoilla - "Tunnelmaa oli kuin Derbyssä tai Finlandia-ajossa konsanaan"

Toistaiseksi viimeinen Superlauantai järjestettiin eri konseptilla kuin edelliset.

Kahdella ravalla ravattiin peräkkäin, ei enää limittäin. Ensin ravattiin Vermossa ja sitten Rovaniemellä, ja molemmilla radoilla oli järjestetty oheisohjelmaa. Yleisön vastaanotto oli hyvä.

”Ravintola oli täynnä ja kaikki aitiot varattuja, ja ravintolan väestä vähintään kolme neljäsosaa jäi seuraamaan meidän osuuden päätyttyä Rovaniemen raveja, jalkapalloa ja muuta ohjelmaa. Tunnelmaa oli kuin Derbyssä tai Finlandia-ajossa konsanaan! Tämä antoi uskoa, että hyvä sportti ja hyvä tapahtuma tuovat väkeä paikalle”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä iloitsi.

”Kilpailupuoli ja pelit onnistuivat, samoin ravintolat. Yleisömäärän (662) suhteen oltiin suht tyytyväisiä, enemmänkin olisi silti sopinut. Kaiken kaikkiaan jäi positiivinen fiilis”, Rovaniemen raviradan toimitusjohtaja Sari Jauhojärvi komppasi.

Pelätyt nettipelin ongelmatkaan eivät tupla-jackpotista huolimatta äityneet katastrofaalisiksi.

”Kuormituksen ollessa suurimmillaan ilmeni hitautta, varsinkin porukkapelaamisessa, mutta järjestelmä pysyi pystyssä koko päivän. Ruotsiin pelaamisessa ei suurempia ongelmia ollut”, Veikkauksesta kerrotaan.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi