Mathias Furuhjelm Run For Royaltyn omistajista voi tuulettaa loistopaikkaa välieriin.
Mathias Furuhjelm Run For Royaltyn omistajista voi tuulettaa loistopaikkaa välieriin.Kuva: Anu Leppänen

Suur-Hollolan suosikit onnekkaita rata-arvonnassa - Run For Royalty kaikkein onnekkain

Suur-Hollola-ajon lähtöradat arvottiin ja lähtölistat julkaistiin maanantai-iltapäivällä.

Varsinaisia mustiapekkoja ei välieriin ollutkaan tänä vuonna tarjolla, kun alkuerät jäivät ajamatta ja suoriin välieriin ilmoitettiin 36 hevosta. Ne jaettiin neljäksi yhdeksän hevosen lähdöksi.

Ei-toivotuimpia lähtöratoja olisivat olleet radat 6-8, mutta niitä ei suurimmille ennakkosuosikeille sattunut. Paras onni kävi viimevuotisella voittajalla Run For Royaltylla, joka sai paperilla helpoimman erän ja siihen radan 2. Päävastustajat Astrum ja Willow Pride arvottiin radoille 5 ja 6.

Ensimmäiseen välierään vastaavan paraatipaikan sai Oulun Number Onen sankari Radetzky. Lähdön musta hevonen Consalvo arvottiin radalle 9, josta valmentaja Markku Nieminen tuskin on kovin harmissaan. Ori ei ole starttiraketti eikä ottelisi eturivistäkään keulapaikasta.

Toisessa välierässä kohtaavat kotiradan toivot Mask Off ja Always Ready, jotka saivat arvonnassa mainiot radat 1 ja 3. Lujaa lähtee myös American Hero, mutta viime aikoina se ei ole ihan sellaista lähtönopeutta esittänyt, että pääsisi näistä välttämättä viitosradalta ohi.

Majestic Man starttaa neljänteen välierään radalta 4 ja Willow Pride radalta 5, mutta mitä tekee Santtu Raitala kolmosradan Anything For Youn rattailla? Lähtönopeutta löytyy siltäkin.

Lisää Suur-Hollola-ajosta tämän keskiviikon Hevosurheilussa ja lähempänä viikonloppua verkossa!

Linkki Suur-Hollola-ajon välierien lähtölistoihin Heppa-järjestelmässä

Mathias Furuhjelm Run For Royaltyn omistajista voi tuulettaa loistopaikkaa välieriin.
Yllätysvetäytyminen: H.V. Tuuri ei juoksekaan Suur-Hollola-ajossa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi