Suur-Hollolan suuret setelit kuittasi MAS Champ. Kannen kuva: Roosa Lindholm.
Suur-Hollolan suuret setelit kuittasi MAS Champ. Kannen kuva: Roosa Lindholm.

Suuria tunteita alusta loppuun

Viikonloppuna ravattiin Suur-Hollola-ajot Lahden Jokimaalla. Molempien rotujen finaalit olivat täynnä draamaa ja tunteita. Palaamme vielä kerran tunnelmiin ja jälkipuheisiin. Tutustumme myös nousevaan Gogobet Sisuun, joka testaa seuraavaksi Isla-ajon tason.

Ruotsin Sundsvallin kunnassa Bergsåkerissa nykyisin vaikuttava ravivalmentaja Mika Haapakangas saapuu loppuviikosta tuttuihin maisemiin. Hän tuo Isla-ajoon lahjakkaan Gogobet Sisun, jonka pohjia ei ole vielä katsottu.

Mitä mieltä Mika Haapakangas on Googoo Gaagaan pojista? Mitä hän ajattelee Isla-ajosta? Miksi Haapakangas tulee Kaustiselle kuin kotiinsa?

MAS Champin onnistuminen Suur-Hollolassa päätti taustajoukkojen dramaattisen viikon.

Valmentaja Antti Ojanperä joutui seuraamaan kilpailua sairaalasta käsin. Millaisissa tunnelmissa hän suojattiaan kannusti? Miksi juuri kyseinen hevonen on hänelle äärimmäisen tärkeä? Entä mitä hän ja Jutta Ihalainen ajattelevat MAS Champin St Michel -kutsusta?

Kylmäveristen Suur-Hollolan vei odotetusti nimiinsä ilmiömäinen Parvelan Retu. Kuinka luottavainen olo Hannu Torvisella oriin rattailla oli? Mikä valmentaja Petri Lainetta jännitti eniten? Entä miten hevonen kovasta kilpailusta palautui?

Uutisissa palaamme useiden nimekkäiden raviurheilun vaikuttajien allekirjoittamaan aloitteeseen raviurheilun päätöksenteosta, joka julkaistiin HU:ssa 4.6. ja on edelleen luettavissa Hevosurheilun verkkosivuilta.

Aloitteen allekirjoittaneet 31 henkilöä muistuttivat, ettei esimerkiksi hallituksen jäsenten valinta alueperusteisesti ole sääntöjen mukaista. Lisäksi valtuuskunnan itsensä hyväksymän strategian yhtenä mittarina on nuorten ja naisten määrä eri toimielimissä. Käytännön toimissa tämä ei ainakaan toistaiseksi näy.

Aloitteessa kysyttiin kahta asiaa: näkeekö valtuuskunta tarpeelliseksi kehittää toimintatapojaan? Ja jos näkee, niin miten?

Julkista keskustelua aloitteesta ei syntynyt nimekkäästä allekirjoittajajoukosta huolimatta, joten Hevosurheilu kysyi hallituksen puheenjohtaja Kari Erikssonilta ja valtuuskunnan puheenjohtaja Olavi Haankedolta vastauksia aloitteen kysymyksiin.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Tilaa lehti täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi