T-pelien SM-kisa starttaa jälleen
T-pelien Suomen mestarin haku käynnistyy lauantaina.Kuva: Jarno Unkuri

T-pelien SM-kisa starttaa jälleen

Veikkauksen maksuttomassa kisassa etsitään T-pelien Suomen mestaria. Kisa käynnistyy lauantaina 16.4. Jokimaan Kavioliiga-raveista.

Kilpailun aikana pelataan neljä Toto75-kierrosta, joten voittaja on selvillä sunnuntaina 1.5., jolloin Vermossa ravataan ylimääräinen 75-kierros Finlandia-päivän vuoksi.

Kisaan saa osallistua korkeintaan 120 rivin järjestelmällä. Pistelasku tapahtuu painotetusti siten, että pistmäärä jokaisesta oikein veikatusta voittajasta on 100 jaettuna Toto75-pelin peliprosentilla (pelin sulkeutumishetken prosentti).

Kisan viisi parasta voittavat ravintolapaketin ja majoituksen kahdelle Vermon Derby-raveihin 3.9.2022. Tasatuloksissa kilpailijoiden välinen järjestys arvotaan. Sijoille 6-10 sijoittuneet voittavat 2 pääsylippua Vermon Derby-raveihin.

Kisaan voi luoda myös oman yhteisön ja kutsua sinne kavereita pelaamaan. Samalla voi osallistua yhteisöjen väliseen kilpailuun, jossa palkintona on leffalippuja.

Totopelaajan näkökulmasta Veikkauksella tapahtuu muutakin. Toton pelisivusto on nimittäin kokemassa suuren muutoksen. Uusi pelisivusto on pelaajien testattavissa jo kehitysvaiheessa, jotta pelaajat voivat antaa palautetta muutoksista. Tämä taas mahdollistaa Veikkauksen reagoinnin asiakkaiden toiveisiin.

Alkuvaiheessa pelattavissa ovat peruspelit vielä ilman pika- tai porukkapelimahdollisuutta tai muita työkaluja. Myös perusteellisia uudistuksia kokevat lähtölistat ovat vielä osittain vajailla tiedoilla kuten myös sisällöt, joista esimerkiksi vihjeet ja TotoTV toteutetaan myöhemmin.

Toton sivuston uudistuksia tulevat olemaan esimerkiksi:

- Kalenteri, josta kilpailupäivä on helpompi valita, porukkapelit tuodaan Toto-sivuille, jolloin asiakkaan ei tarvitse siirtyä eri sivulle.

- Porukkapeleihin tuodaan lisää valintoja esim. varman valinta sekä mahdollinen voitto ja ostetut pelit näytetään. Omien pelaajaryhmien porukkapelit asiakas näkee jatkossa helposti heti sivustolle saavuttuaan.

- Toto-tuloksia pystyy jatkossa katsomaan taaksepäin suoraan pelisivulta myös pidemmälle historiaan. Oman pelin seuraamista helpotetaan.

- Lähtölistaa on mahdollista muokata haluamiensa tietojen perusteella.

- Varuste- ja peliprosenttimuutokset tuodaan pelikupongille ja niitä voi katsoa yhdellä silmäyksellä esimerkiksi Toto75-pelin kaikkien hevosten osalta.

Uusille Toto-sivuille pääset tästä linkistä.

Lisätietoa pelisivuston muutoksesta löydät tästä linkistä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi