Majestic Man sai Jonna Irrin hymyyn.
Majestic Man sai Jonna Irrin hymyyn.Anu Leppänen

Taisto nakutti 12,1-tuloksen - "Tämä oli meille jo voitto"

Jonna Irri oli luottavainen Majestic Manin menestyksen suhteen jo ennakkoon, eikä naisen tarvinnut pettyä.

Jorma Kontio ajama Majestic Man nappasi kolmannessa Suur-Hollola-ajon välierässä sisäradalta vaivatta vetotyöt hoitaakseen. Loppukaarteessa hurjaan kiriin ampaissut Knows Best haastoi tosissaan, mutta suoralla se kangistui ja samaan aikaan Majestic Man karkasi riittävän pitkälle etumatkalle.

"Hevonen meni tosi hyvin", Jonna Irri kiitteli. "Teivossa yövytään. Taistolle matkustaminen ei ole mikään ongelma. Tämä oli meille jo kuin voitto, huomenna nautitaan vain päivästä. Finaalissa napataan takakengät pois ja laitetaan varustukseen vetopallot."

Ohjastaja itse oli mielissään esityksestä.

"Kaikki sujui hyvin. Majestic Man avasi kovaa ja piti lopussa pintansa. Se on tottelevainen hevonen, jota on kiva ajaa", Kontio hehkutti.

Finaaliin:

Majestic Man piti sisäradalta helposti kärkipaikan hallussaan. Joutui vetämään reipasta tempoa koko päätöstuhannen, mutta piti hienosti ykkösenä. Magical Princess mahtui 1. kaarteessa pudottamaan johtavan kantaan. Siirtyi loppukaarteessa ulkoradoille ja tuli suoraa ahnaasti. Arctic Lover puristi 4. sisältä hyvällä loppuvedolla juuri ennen maalilinjaa kolmanneksi. BWT Ceasar nappasi 3. sisältä vahvalla suorituksella kiertelemättä finaalipaikan.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi