Fager teki neljän pelaajaa onnellisiksi.
Fager teki neljän pelaajaa onnellisiksi.Arkistokuva: Anu Leppänen

Takuupotti laukesi Joensuussa – Näin voittosysteemin laatija kommentoi

Veikkaus tavoitti suurvoittajan tuoreeltaan torstai-iltana.

Torstai-illan Joensuun raveissa löytyi Toto5-pelissä vain yksi täysosuma, joten 100 000 euron takuupotti laukesi. Voitto osui espoolaisen nettipelaajan laatimaan 66 euron hintaiseen hajoituspeliin, jonka hän oli jakanut Veikkauksen veikkaus.fi:ssä kuuden osuuden pelaajaporukaksi.

Laatijalla oli itsellään kolme osuutta pelistä, joten hänen voitto-osuutensa oli 50 000 euroa. Loput kolme 11 euron hintaista osuutta ostaneet kolme nettipelaajaa eri puolelta Suomea voittivat jokainen 16 666 euroa.

Veikkaus tavoitti porukkapelin laatijan puhelimitse voiton ratkettua ja pääsi onnittelemaan häntä myöhään torstaina.

”Hienot tunnelmat on. Isot kiitokset Nikolle (Riekkinen) taitavista ajosuorituksista”, porukkapelin laatija kiittää Veikkauksen tiedotteessa.

Niko Riekkisen Surprise Daisy oli päätöskohteessa pelattu kahdeksan prosenttia kohteen merkeistä. Toisessa kohteessa Riekkinen ajoi voittoon 14 prosenttia kohteen pelatun Moonlight Dreamin.

”Ennen viimeistä lähtöä kyllä jännitti, että mitenkähän tässä käy. Mutta Surprise Daisy ja Niko hoitivat homman hienosti keulapaikalta. Tiesin kyllä, että tuolla hevosella takuupotti laukeaa ja toisaalta suosikilla tai Insortolla sitä ei olisi tullut”, voittaja kommentoi.

”Onnitteluni myös muille kimpassa olleille voittajille! En yhtään tiedä ketkä osuuksia ostivat, mutta kivat voitot heillekin tuli.”

Rivin suurimman yllätyksen aiheutti Pertti Puikkosen kirittämä Fager, joka oli vain yhden prosentin verran pelattu jättiyllättäjä. Avauskohteen voitti suursuosikki Cupido.

”Fagerin voittomahdollisuudet arvioin suuremmiksi kuin sitä oli pelattu. Siinä se taisi olla suurin syy potin laukeamiseen, että Fager nousi ykköseksi”, voittaja arvioi.

Lähde: Veikkauksen tiedote

Fager teki neljän pelaajaa onnellisiksi.
Raviraportti Joensuu: Cupido osui napakymppiin – ”Kokonaisuutena tyydyttävä esitys”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi