Lauri Hyvönen, Marinka Salminen ja Antti Pylkkänen olivat ehdolla suosikkiäänityöläisiä äänestettäessä.
Lauri Hyvönen, Marinka Salminen ja Antti Pylkkänen olivat ehdolla suosikkiäänityöläisiä äänestettäessä.Kuva: Hevosurheilun arkisto

Hevosurheilu kysyi, lukijat äänestivät – tässä ovat ravien suosikkiäänet ja -ruutukasvot

Yli tuhat ihmistä antoi äänensä sunnuntai-iltana päättyneessä äänestyksessä.

Hevosurheilun lukijat saivat äänestää lehden verkkosivuilla ravien suosikkiäänityöläisiään neljässä kategoriassa: juontaja, selostaja, asiantuntija ja haastattelija.

Juontajista selvästi suurimman äänisaaliin keräsi Antti Pylkkänen. Peräti 53,2 prosenttia äänestäjistä rankkasi hänet ykköseksi.

”Tulos lämmittää mieltä erittäin paljon, koska katsojillehan tätä tehdään. Jos sieltä suunnalta tulee arvostus, niin eihän sen suurempaa kunniaa voi tässä työssä olla. Arvostan tämän todella korkealle”, Pylkkänen hehkuttaa. ”Olen aidosti ja vilpittömästi yllättynyt sekä häkeltynyt. Vähän kyyneleitä vastaan taistelen.”

Pylkkänen oli ehdolla myös selostajien kategoriassa. Siinä hänen oli tyytyminen kakkossijaan 27,1 prosentilla. Voiton vei Lauri Hyvönen, jonka 46,1 prosenttia äänensä antaneista katsoi olevan valtakunnan ykkösselostaja.

Pylkkänen toteaa, että on hankala rankata mieluisimpia työtehtäviä.

”Selostajana saat olla selostuskopin hämyssä ja viileydessä katseilta suojassa. Juontajana olet koko ajan polttopisteessä. Siksi juontaminen on energiaa kuluttavampaa, kun on koko ajan valvovan silmän alla. Selostamisessa olen enemmän mukavuusalueella, mutta itseään pitää myös haastaa. Juontaminen on edelleen minulle haaste. Selostamaan on mukavampi mennä, mutta työpäivän jälkeen juontamisesta on parempi fiilis, koska siinä on aina voittanut itsensä.”

Lauri Hyvönen keräsi ääniä myös juontajien kategoriassa, vaikkei ollut nimettynä ehdokkaana. Selostamisen lisäksi hänet äänestettiin myös parhaaksi haastattelijaksi varsinaisella äänivyöryllä. Asiantuntijoiden kategoriassa Hyvönen keräsi toiseksi eniten ääniä. Voiton vei Kari Lähdekorpi, jolle äänensä antoi 35,2 prosenttia äänestäneistä.

Kaikkiaan kyselyyn vastasi 1010 ihmistä. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Kategorioiden kolmen kärki

Juontaja: Antti Pylkkänen (498 ääntä), Nelly Korpikoski (117), Jere Törmänen (92)

Asiantuntija: Kari Lähdekorpi (319), Lauri Hyvönen (169), Tommi Ala-Nikkola (108)

Selostaja: Lauri Hyvönen (372), Antti Pylkkänen (219), Marko Lähteenmäki (79)

Haastattelija: Lauri Hyvönen (539), Nelly Korpikoski (108), Juha Jokinen (54)

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi