Toto-pelien pelaaminen on raviradalla mahdollista vain rekisteröityneenä ja tunnistautuneena, Veikkauksesta muistutetaan.
Toto-pelien pelaaminen on raviradalla mahdollista vain rekisteröityneenä ja tunnistautuneena, Veikkauksesta muistutetaan.Kuva: Veikkaus/Mari Lehtisalo

Veikkaus satsaa Kuninkuusraveihin - "Tavoitteenamme on rikkoa kaikki ennätykset"

Kuninkuusraveissa on mahdollisuus jopa miljoonavoittoon.

Kuninkuusravit on ollut Veikkaukselle tähänkin asti vuoden kärkitapahtuma ravipelien myynnissä ja uusasiakashankinnassa, mutta vieläkin korostuneemmin se on sitä tänä vuonna Kouvolassa, kun Veikkaus on tapahtuman pääyhteistyökumppani. Sen myötä Kuninkuusravit näkyy ja kuuluu koko viikon.

”Lottokansalle tapahtumaa esiteltiin viime lauantain Lotto-lähetyksessä, urheilupelaajille Kuninkuusravit komeilee yli kahteen tuhanteen myyntipaikkaan levitettävän pelilistan kannessa, josta löytyy myös Toto75-pelien lähtölistat. Cowboy Kervinen -mainos pyörii tv:ssä vielä tämän viikon, ja keskiviikkona alkaa radiomainonta. Veikkaus.fi-etusivun kautta sadat tuhannet suomalaiset tulevat näkemään kuninkuusravien mainoksen”, tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna listaa markkinointitoimenpiteitä.

Suurimmat panokset Veikkaus kohdistaa T75-peliin, johon se asettaa lauantaina peräti puolen miljoonan euron jackpotin. Sen myötä täysosumien potti nousee yli miljoonan euron, ja samoin pelin vaihto.

”Tavoitteenamme on rikkoa kaikki ennätykset. Superlauantaina T75-vaihto on ollut enimmillään reilut 1,2 miljoonaa. Kuninkuusraveissa tämän luokan jackpotia ei ole aikaisemmin ollut”, Ahjolinna huomauttaa.

Jonkinlainen jackpot peliin on luvassa sunnuntaiksikin.

”Jos joku voittoluokka jää lauantaina toteutumatta, sen rahat jaetaan jackpotina heti sunnuntaina. Muussa tapauksessa peliyhtiö laittaa jakoon yllätyksen, siitä tiedotetaan heti lauantain T75-pelin voitonjaon ratkettua.”

Mikäli Takuupotti+ ei laukea ennen viikonloppua, T5-pelissä on mahdollisuus voittaa perjantaina ainoalla, peruspanoksella pelatulla täysosumarivillä perjantaina 167 000 euroa. Lauantaina ja sunnuntaina vastaava Takuupotti on T5-pelissä 200 000 ja T4-pelissä 100 000 euroa.

Pitkäveto kuninkuus- ja kuningatarkilpaan avautui tiistaina ja avautuu uudestaan sunnuntaina, kun avausmatkat on ajettu. Kokonaiskilpailuihin on mahdollista pelata Voittajaa, Kaksaria ja Troikkaa sekä Päivän duoa sunnuntain pelikohteista löytyvän ”Kunkkarien” alla.

”Radalla Toton pelaaminen on mahdollista vain Veikkauksen rekisteröityneille asiakkaille Veikkaus-, ajo-, henkilö-, Kela-kortilla tai Veikkaus-sovelluksen mobiilikortilla”, Ahjolinna muistuttaa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi