Jorma Kontio palaa Hierro Bokon rattaille ensi lauantaina.
Jorma Kontio palaa Hierro Bokon rattaille ensi lauantaina.Kuva: Jarno Unkuri

Teivon finaalikierroksen lähtölistat julki – Jorma Kontion ohjastama Hierro Boko huippupaikalla

Teivossa ravataan ensi lauantaina divisioonafinaalit.

Ensi lauantaina Teivossa ravattavissa divisioonafinaaleissa voittajat palkitaan 10 000 euron ensipalkinnolla.

Taso finaaleissa on luonnollisesti kova, joten lähtöpaikan merkitys tasaisissa taistoissa korostuu. Hyvästä onnesta rata-arvonnassa voi ainakin iloita Hannu Korpi, jonka valmentama Hierro Boko starttaa Kultadivisioonan finaalissa kakkosradalta.

Ruunan kuski vaihtuu lauantaille, sillä kaikki Hierro Bokon tämän kauden startit ohjastaneen Jarmo Saarelan sijaan rattailla nähdään Jorma Kontio, joka saapuu Ruotsista kilpailemaan entiselle kotiradalleen.

Hierro Bokosta hänellä on kahden startin ajokokemus viime lokakuulta.

”Ajoin sitä ensin Solvallassa, missä se laukkasi lähtöön, ja sen jälkeen Malmössä, missä se oli viides. Hevonen oli molempiin lähtöihin tosi hyvä, ja hyvältä se vaikuttaa nytkin. Kuntokäyrä näyttää ylöspäin. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Parhaat on varmaan vastassa, mitä Suomesta löytyy”, Kontio olettaa.

Hannu Korvella on kyseisessä finaalissa toinenkin hevonen, Upper Face, joka arvottiin viitosradalle. Hienosti talven aikana menestynyt Payet puolestaan kiihdyttää takarivistä.

Suomenhevosten kovin sarja on Pronssi- vs. Hopeadivisioonafinaali. Voittoputkessa liitelevä ja paalulta voltin kolmoselta starttaava Kukkarosuon Kurko pyrkii pitämään takamatkan kovat nimet takanaan.

Puolitoista viikkoa sitten Suomessa debytoinut ja hienolla keulasoololla voittanut Marlon Boko pääsee lämminveristen Pronssidivisioonan finaalissa matkaan ykkösradalta.

Jorma Kontio palaa Hierro Bokon rattaille ensi lauantaina.
Hierro Bokon kuski vaihtuu Teivoon – kolmas kerta toden sanoo?

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi