Teivon kunkkareissa 2011 Teivo pursui yleisöä. Kuva: Jarno Unkuri.
Teivon kunkkareissa 2011 Teivo pursui yleisöä. Kuva: Jarno Unkuri.

Teivon perjantain iltaraveihin on myyty jo 4 000 ennakkolippua

Teivossa perjantaina 14.6. ajettavat Popeda radalla -ravit vaikuttavat jo ennakkoon todelliselta hitiltä.

Kaikki katsomon toisen kerroksen ravintolapaikat on jo myyty istumakatsomoa myöten.

”Tämä on oikeasti tosi hienoa. Ravivieraat saavat nyt palata kultaiselle 1980-luvulle, jolloin ravintolakatsomo oli aina täynnä”, Teivon toimitusjohtaja Päivi Lehtonen iloitsee.

Popeda radalla -raveihin myydään portilla peruspääsylippuja, mutta ennakkoliput ovat tapahtumalippuja, joilla pääsee ravien lisäksi ravien jälkeen alkavalle Popedan kotikeikalle. Ennen Popedaa lavalle nousee yleisöä lämmittelemään ravikansan suosikki Lauri Hyvönen Dirty Gentlemen -bändinsä kanssa.

”Vaikka katsomo on myyty täyteen, meillä on vielä alakerran kahvilat, Kolpakko, Sammio ja Teivonlinna, ja myyntipisteitä tulee myös piha-alueelle. Kaikki mahtuvat mukaan, vaikka se raveista tuttu istumakatsomon tuoli onkin tällä kertaa varattu”, Lehtonen kannustaa.

Tapahtuman markkinoinnissa on ollut mukana ulkopuolinen markkinointitoimisto, ja sitä kautta on tavoitettu paljon aivan uusia asiakkaita, joille ravit ovat uusi elämys.

”Muutama ryhmiä kuljettava konkari on ollut ihmeissään esimerkiksi siitä, että heidän ryhmälleen on ravintolapöytä varattuna koko illan ajan. Ravikonsepti on meille alan toimijoille niin tuttu, että emme välttämättä itse edes huomaa niitä asioita, joilla asiakkaita voi houkutella”, Lehtonen sanoo.

Illan ravilähtöjen mielenkiintoisimpia nimiä ovat muun muassa Aripekka Pakkasen nelivuotias tähtitamma Staro Miami, joka kilpailee pitkästä aikaa Suomessa, sekä Tapparan Raviliiga-varsa Marschall Match.

Itse ravitapahtumaankin on pyritty panostamaan. Ravien aikana toimittaja Arto Nyberg haastattelee mielenkiintoisia vieraita Popeda-näkökulmasta. Myös Koffin panimohevoset tulevat mukaan tapahtumaan. Kun ravit päättyvät, ravirata muuttuu K18-alueeksi, ja ilman tapahtumaranneketta olevat ravivieraat poistuvat.

”Popedan päälava nousee ravialueen pääportille ja aukeaa katsomoon päin. Asfaltille ja rinnekatsomoihin mahtuu 8 000 henkeä. Lauri Hyvönen esiintyy katsomon päädyssä”, Lehtonen kertoo.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi