Edellistiistain startit eivät ole ensi vuonna enää välistartteja seuraavan tiistain Teivon raveihin.
Edellistiistain startit eivät ole ensi vuonna enää välistartteja seuraavan tiistain Teivon raveihin.Kuvituskuva: Roosa Lindholm

Teivon tiistairavien ilmoittamispäivä muuttuu vuodenvaihteessa

Hevoset Teivon ensi vuoden tiistairaveihin ilmoitetaan keskiviikkoaamuisin kello 9:ään mennessä.

7 oikein - ja Hevosurheilu-lehden ilmestymisrytmin takia tiistairaveihin on ilmoitettu hevoset tähän asti edellisviikon tiistaina. Mahdolliset startit kyseisen edellisviikon tiistain raveissa ovat tällöin jääneet välistarteiksi.

7 oikein -lehden siirtyessä 1.1.2023 alkaen ilmestymään torstaisin ja Vermon keskiviikkoravien ilmoittamisen aikaistuessa keskiviikolle Teivo ottaa askeleen toiseen suuntaan ja siirtää ilmopäiväänsä vuorokauden myöhäisemmäksi, niin ikään keskiviikolle.

”Kartoitimme alueen valmentajien mielipidettä asiasta, ja selkeä enemmistö asettui keskiviikon kannalle”, Teivon toimitusjohtaja Päivi Lehtonen perustelee ratkaisua.

Ikävänä seurauksena Teivon tiistairavien lähtölistat eivät enää ehdi Hevosurheiluun, joka painetaan edelleen tiistaisin ja ilmestyy keskiviikkoisin.

”Tämä on tietysti valitettavaa, mutta Postin jakelun muutokset ja ongelmat ajavat kaikkea muutakin julkaisemista digitaaliseen kanavaan”, Lehtonen pahoittelee.

Edellistiistain startit eivät ole ensi vuonna enää välistartteja seuraavan tiistain Teivon raveihin.
7 oikein -lehden ilmestymispäivä vaihtuu

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi