Teivoon uusi puheenjohtaja - nyt alkoi "keskiasteen raviseuraajan" aika
Teivon yleisöalue on pullistellut erityisesti suurtapahtumissa.Kuva: Jarno Unkuri

Teivoon uusi puheenjohtaja - nyt alkoi "keskiasteen raviseuraajan" aika

Teivon ravikeskuksen uusi puheenjohtaja on hallintotieteiden maisteri Asko Koskinen.

Tampereen Ravirata Oy:n ylimääräinen yhtiökokous järjestettiin keskiviikkona. Edellinen puheenjohtaja Matti Mahlamäki halusi väistyä Suomen Hippoksen hallitustyöstä johtuen.

”Nykymalli hevosalalla on sellainen, etteivät ratojen puheenjohtajat istu Hippoksen hallituksessa. Toki jos istuvat, niin osa ajasta kuluu esteellisyyssääntöjen myötä kokoushuoneen ulkopuolella. Toisaalta on oikea aika jättää Teivo osaavine henkilökuntineen osaavalle puheenjohtajalle”, Mahlamäki niputtaa Teivon tiedotteessa.

Asko Koskisella on ravitaustaa kolmen vuosikymmenen verran niin julkisen vallan kuin yrityselämän kautta.

”Olin 1990-luvun alussa Tampereen kaupungin hommissa, ja omistajaohjauksen kautta tulivat tutuiksi myös raviradan asiat. Jäin heti koukkuun raviurheiluun, ja nimittäisin itseäni säännöllisesti ravipelaavaksi keskiasteen ravien seuraajaksi”, sittemmin Medilaserin toimitusjohtajaksi siirtynyt Asko Koskinen toteaa.

Teivo tiedottaa, että eläköidyttyään on Koskinen ryhtynyt liki täyspäiväiseksi hallitusammattilaiseksi. Teivon ohella hän toimii tällä hetkellä puheenjohtajana pysäköintiyhtiö Finnpark Oy:ssä ja Tampereen kaupungin kärkihankkeen ratikan taustalla olevassa Tampereen Raitiotie Oy:ssä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi