Teräsmiehen vuoden viimeinen palvelus

Teräsmiehen vuoden viimeinen palvelus

Marjo Kivimaan ja Incredible Ironmanin ensitapaaminen Kallelan orilaitumella oli rakkautta ensi silmäyksellä. Siitä hetkestä on kulunut kolme vuotta ja sinä aikana on tapahtunut paljon.

Perjantain Hevosurheilu esittelee Derbyn kolmosen Incredible Ironmanin. Sen omistaja Henry Olander on entinen triathlonisti ja hän uskoo urheilulliseen hevoseensa vahvasti, kun ”Iiro” hakee lauantaina kruunua kaudelleen nelivuotiaiden oriiden ja ruunien Kasvattajakruunusta.

Marjo Kivimaalla on keino saada Incredible Ironman sytytettyä kauden huipennukseen, jossa hevosen kuskina toimii tuttuun tapaan valmentajan elämänkumppani Mika Forss.

”Nyt pitäisi yrittää Iirolle kertoa, että kerran vielä, niin sitten pääset lomalle! Sitten ei tarvitse nähdä Forssia kuukauteen”, Kivimaa nauraa.

Perjantain lehdessä on maakuntaratavertailun kakkososan vuoro. Lue Hevosurheilun raadin arviot lauantain Toto76-isäntärata Seinäjoesta, Porista, Kaustisen Nikulasta ja Ylivieskan Keskisestä.

Pohjolan kylmäveriherruudesta juostaan Nordic King -lähdössä ensimmäisen kerran 24. - 25.7. 2016. Finaalissa ykköspalkinto kohoaa 50 000 euroon. Hevosurheilu kävi tutustumassa Härmän uuteen rataan.

”Rata on meidän puolesta valmis lumen tulla”, Pekka Lillbacka toteaa kaviouran tilanteen.

Tutkimus kengittä ajamisen vaikutuksista käynnistyi. Tulosten pohjalta harkitaan Ranskan ja Ruotsin jo käyttöön ottamia rajoituksia myös Suomessa. Asiasta lisää perjantainumeron ajankohtaisuutisissa.

Hevosyrittäjäpäivät perjantaista lauantaihin keräävät suuren joukon hevosyrittäjiä Nokialle. Vaikeasta taloustilanteesta huolimatta alan toimijoiden usko tulevaisuuteen on kuitenkin yllättävän vahva. Tämä käy ilmi Hämeen Ammattikorkeakoulun  ja Hevosurheilun yhteistyössä toteuttamasta kyselystä.

Daniel Deusser edustaa uudempaa saksalaista ratsastustyyliä. Ratsastajaperheestä lähtöisin oleva Deusser hyppäsi ensimmäisen 90 sentin luokkansa kymmenvuotiaana. FEI-rankingin kärkipään kestonimiin kuuluva Deusser on tällä hetkellä kilpailumatkalla Qatarissa, vaikka perheellistä vaivaa kova koti-ikävä alle vuoden ikäisen esikoistyttären luo. Lue kiintoisa kertomus kokonaisuudessaan ratsastusliitteestä.

Lehden perjantainumero palvelee myös poniraviurheilusta kiinnostuneita. Lähikuvassa koulupäivän jälkeen iltansa tallilla viettävä Oona Halme.

Osta Hevosurheilun näköislehti.

Tai tilaa lehti kätevästi kotiisi tästä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi