Toimitusjohtaja vaihtuu Porissa - "Innovatiivinen ote toiminnan kehittämiseen kiehtoo minua"
Jesse Laaksonen (oik.) ja vasemmalla Juha Järvenpää muodostavat Porin ravien uuden ykkösketjun.Kuva: Porin ravit

Toimitusjohtaja vaihtuu Porissa - "Innovatiivinen ote toiminnan kehittämiseen kiehtoo minua"

Uuden toimitusjohtajan lisäksi Porin raviradalle on valittu myös uusi kilpailupäällikkö. Molemmat ovat jääkiekkotaustaisia.

Porin Ravit Oy:tä jo lähes kymmenen vuoden ajan palvellut toimitusjohtaja Jose Laaksonen suuntaa alkuvuonna kohti uusia haasteita. Uusi toimitusjohtaja on jo valittu, ja myös kilpailupuolelle saadaan vahvistusta, Porin Ravit Oy:n tiedotteessa kerrotaan.

Uusina kasvoina Porin Ravit Oy:n vahvuuteen liittyvät alkuvuonna uusi toimitusjohtaja Jesse Laaksonen sekä uusi kilpailupäällikkö Juha Järvenpää.

Jääkiekkotaustainen Laaksonen siirtyy toimitusjohtajan tehtävään urheiluvälineiden vähittäiskaupan osastopäällikön tehtävästä. 32-vuotiaalla porilaisella on aiempaa kokemusta myös hevosen kimppaomistamisesta sekä totopelaamisesta. Laaksonen kertoo olevansa erittäin innostunut uudesta pestistään.

”Porin raviradan innovatiivinen ote toiminnan kehittämiseen kiehtoo minua. Hyppään mukaan suurella innolla ja mielenkiinnolla. Ravit ovat olleet tärkeä asia elämässäni jo pitkään. Ensikosketuksen raveihin olen saanut 10-vuotiaana Porin raviradalla”, Jesse Laaksonen kertoo.

Vanha ja uusi toimitusjohtaja ovat keskenään veljeksiä. Vanha toimitusjohtaja jatkaa alkuvuoden toiminnassa mukana.

”Josen lähteminen oli tietysti yhtiön kannalta ikävä ja yllättävä uutinen, mutta totta kai toivotamme hänelle onnea ja menestystä uusiin haasteisiin. Olemme hallituksen puolesta erittäin tyytyväisiä siitä, että saimme sisäisen rekrytointiprosessin näin nopeasti ja onnistuneesti maaliin. Jessestä ja Juhasta saamme innostuneen ja nuorekkaan tiimin kehittämään ravikilpailutoimintaamme. Tästä on hyvä jatkaa”, Porin Ravit Oy:n hallituksen puheenjohtaja Janne Ojanen toteaa tiedotteessa.

Jesse Laaksosen tavoin jääkiekkotaustainen Juha Järvenpää lopetti pelaajauransa vain reilu vuosi sitten ja on sen jälkeen tehnyt erilaisia freelancer-töitä. 32-vuotias porilainen on ehtinyt olemaan monessa mukana myös raviurheilun saralla. Totopelaaminen, vihjeiden ja tallikommenttien tekeminen, kimppaomistaminen ja jopa hevosten kasvatustoiminta ja ohjastaminen ovat tulleet hänelle tutuksi.

Lähde: Porin Ravit Oy:n tiedote

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi