Tornion lauantain 11.9. T75-ravien päälähtönä ajetaan perinteinen Midnight Race 4-5 vuotiaille lämminverisille. Lisäksi mielenkiintoa herättävät lämminveristen rataennätyskoe sekä 3-vuotiaiden kylmäveristen maili.
Tornion lauantain 11.9. T75-ravien päälähtönä ajetaan perinteinen Midnight Race 4-5 vuotiaille lämminverisille. Lisäksi mielenkiintoa herättävät lämminveristen rataennätyskoe sekä 3-vuotiaiden kylmäveristen maili.Kuvituskuva: Tornion ravirata

Tornion T75-ravien palkinnot nousivat

Tornion kauden päätapahtuma lähestyy. Laivakankaalla ajetaan T75-ravit ensi viikon lauantaina 11.9. klo 13 alkaen.

Ravien alusviikolla Torniosta tulee mukavia uutisia: neljän sarjan palkintoja on nostettu. Muun muassa lämminveristen avoimen rataennätyskokeen ykköspalkinto on 4000 euron sijasta 5000 euroa.

Rahat korotuksiin tulevat aikaisemmissa raveissa peruutetuissa sarjoissa maksamatta jääneistä palkinnoista, joihin on saatu palkintotukea.

”Raviurheilullisesti tilanne näyttää erinomaiselta: palkintoja pystytään nostamaan ja kavioura saa jatkuvasti kiitosta hyvästä kunnostaan. Laivakankaan keskeisin fokus on tänä kesänä ollut kavioura ja sen hoito. Radalle tehtiin alkukesästä rataremontti ja heti sen jälkeen hankittiin uusi piikkilana. Palaute treenareilta ja ohjastajilta on ollut erittäin positiivista”, toiminnanjohtaja Henri Mäkinen iloitsee.

Turvallisuutta ja tulevaisuuden raviurheilua pohjustetaan edelleen. Kentälle nousee samanaikaisesti tällä hetkellä konesuoja sekä takasuoran aita.

”On tärkeää, että toiminta ja puitteet pysyvät tässä päivässä. Aita ja konesuoja ovat puhtaasti tulevaisuuden investointeja”, Mäkinen näkee.

Tornion T75-ravien sarjat tarkistetuin palkinnoin löytyvät Heppa-järjestelmästä. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 6.9. kello 9.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi