Toto-pelaaminen onnistuu tiistaina todennäköisesti vain perinteisten kuponkien avulla.
Toto-pelaaminen onnistuu tiistaina todennäköisesti vain perinteisten kuponkien avulla.Kuva: Jarno Unkuri

Toto-sivuston ongelmat jatkuvat edelleen – ”On hyvin epävarmaa, että pelaaminen onnistuu tiistai-illan aikana”

Veikkaus on paininut Toto-sivuston ongelmien kanssa koko alkuviikon.

Kuten Hevosurheilu on jo maanantaina ja aiemmin tiistaina uutisoinut, on Veikkauksen Toto-sivustolla ilmennyt ongelmia koko alkuviikon ajan. Tilanne juontaa juurensa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä sivustolle tehtyyn päivitykseen.

”Meidän Toto-pelien internetpelien taustajärjestelmään tehtiin merkittävä päivitys, josta aiheutui ikäviä seurauksia ja aiheutuu yhä häiriöitilanteita digitaalisen kanavan pelaamisessa. Korjaustoimenpiteet ovat koko ajan päällä ja asia tullaan korjaamaan mahdollisimman pian, mutta tällä hetkellä ei pystytä sanomaan, että milloin häiriö on saatu kokonaisuudessaan korjattua”, Veikkauksen muuttuvakertoimisen vedonlyönnin tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna kommentoi tapahtunutta maanantai-iltana.

Ongelmat ovat jatkuneet läpi tiistain. Tällä hetkellä näyttää sille, että tilannetta ei saada korjattua kotimaan T5-pelin palautusajan päättymiseen mennessä. Toto-sivuston ongelmat vaikuttavat kaikkiin Veikkauksen kautta pelattaviin Toto-peleihin. Raviradoilla ja kivijalkamyymälöissä pelaaminen onnistuu normaalisti.

”Valitettavasti tilanne ei näytä positiiviselta”, Ahjolinna alustaa tiistai-iltana antamaansa tilannepäivitystä. ”Vikaa selvitetään ja tehdään korjaustoimenpiteitä, mutta nyt täytyy valitettavasti todeta, että on epävarmaa, että pelaaminen onnistuu verkkosivuilla tiistai-illan aikana.”

Ongelmien kestosta ei ole tällä hetkellä tarkempaa tietoa.

Ongelmat saattavat vaikuttaa myös Veikkauksen verkkosivujen TotoTV-lähetykseen. Menemällä osoitteeseen www.veikkaus.fi/veikkaustv ja klikkaamalla vasemmasta laidasta TotoTV, saa ravilähetyksen mahdollisesti näkyviin.

”Tietysti myös TotoTV:n lähetyksen grafiikoihin mahdolliset haasteet vaikuttavat, koska ne käyttävät samaa rajapintaa tietojen hakuun”, Ahjolinna kertoi aiemmin tiistaina.

Mikäli TotoTV ei toimi Veikkauksen verkkosivujen kautta, voi tiistain Teivon raveja seurata radan Youtube-kanavalta. Pääset kanavalle klikkaamalla tästä.

Toto-pelaaminen onnistuu tiistaina todennäköisesti vain perinteisten kuponkien avulla.
Toto-sivuston toimivuus edelleen epävarmaa – ”Vielä on töitä jäljellä, että pystyisi sanomaan iltapäivän ja illan menevän hyvin”
Toto-pelaaminen onnistuu tiistaina todennäköisesti vain perinteisten kuponkien avulla.
Toto-sivusto takkusi pitkin päivää – näin Veikkaukselta kommentoidaan asiaa
Toto-pelaaminen onnistuu tiistaina todennäköisesti vain perinteisten kuponkien avulla.
Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Lähdön kuopus käyttää tilaisuutensa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi